nadi Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Tak jak w temacie prośba o link ja nie znalazłem . I prosze nie pisać w stylu weź Red Hata czy coś innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 http://www.mandrakelinux.com Faktycznie google od roku nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 O boze :shock: - to znaczy ze musze uzywac Onetu albo WP ? UAAAAA!!! UAAAA!!! *placze* - ja tak nie chce... to co co to jest pod adresem www.google.com - jakas misterna prowokacja ? To chyba spisek rzadow USA, ktore chca podgladac, czego szukamy w Internecie, wpisujesz Osama Bin Laden fanclub i bach, wpadajac do Ciebie sympatyczni panowie z M4A1 :D A wracajac do tematu: ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandra...1-inst.i586.iso ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandra...d2-ext.i586.iso ftp://sunsite.icm.edu.pl/pub/Linux/mandra...3-i18n.i586.iso Ludzie czy tak ciezko poszukac lub chociaz pomyslec, zamiast zasmiecac forum ? sunsite jest ultra-szybkim serwerem i jest na nim praktycznie WSZYSTKO do linuxa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 to moze ver 9.1 z niemieckiego serwerka ftp://ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirro...3-i18n.i586.iso ftp://ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirro...d2-ext.i586.iso ftp://ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirro...1-inst.i586.iso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...