wkamil Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 juz kupiles? ja mogę go miec duzo taniej:) ale szkoda kasy wziolem 7900gt, 7900gt podkrece mocno i wydajnosc bedzie porownywalna ,jedynie szkoda 512mb ale co tam, G80 wyjdzie i znowu bedzie zmiana, i tak w kółko Ano kupilem.. Duzo taniej, tzn? Ze sklepu (czyt. z grwarancja)? A ze szkoda kasy, no coz, taki los ;-) Maniakow ;-) (nie bojmy sie uzyc tego slowa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 tak z usa]; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 tak z usa]; No coz :-) Kto ma takie mozliwosci ten kupuje w USA :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 hahaha a sie zepsuje i zonk ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 hahaha a sie zepsuje i zonk ^^Ryzyk fizyk kupujacego, dlateo ja nie kupuje w USA, jakos za daleko serwis ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Jesli nikt z was nie kupowal w USA i nie mial okazji korzystac z tamtejszej gwarancji to niech lepiej swoje uwagi schowa do kieszeni. Edytowane 17 Marca 2006 przez Lancer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jesli nikt z was nie kupowal w USA i nie mial okazji korzystac z tamtejszej gwarancji to niech lepiej swoje uwagi schowa do kieszeni. właśnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Założyłem VF700-Cu(podł. pod grafe) i szok zalman chodzi chyba na min. obrotach w 3D :!: i tak IDLE temp 30*C a w stresie (FEAR ~50min.) 46*C :!: btw. najnowsze taktowania 570/900 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ... btw. najnowsze taktowania 570/900 8) :blink: sorry ale jakie masz pamieci? Bo takie taktowania podchodza pod 1,1ns lub 1,2ns po dobrym o/c :D teraz pochwal sie tymi 10k w marku05 :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) @sulaco, dem, storm, chemiczny ali mówisz masz, pękło 10k w 05 http://img65.imageshack.us/my.php?image=0510k20eh.jpg tu memki są na 930 :P jako ciekawostke przyrodniczą moge dodać że memki są gołe, bo ni mam radiatorków. 8) Edytowane 17 Marca 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) Greg_1: czy mógłbyś powiedzieć jakie masz pamięci na karcie, bo te 900MHz to jest sporo zadużo jak na memki 1.4ns. Być może sterowniki żle wskazują. Edytowane 17 Marca 2006 przez 1xxx_xxx1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) według oznaczeń są to Samsungi 1.4ns, aha procek jest puszczony 9x290 Edytowane 17 Marca 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 według oznaczeń są to Samsungi 1.4ns Sprubój zrobić marka na ustawieniach pamięci np. 800MHz. U mnie w PowerColor czasami się zdarzało, że sterowniki i programy żle podkręcały i przy 650 i 700 wyniki były takie same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 robiłem już wczesniej przy 800, wychodziło coś pod 9700 w 05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jesli nikt z was nie kupowal w USA i nie mial okazji korzystac z tamtejszej gwarancji to niech lepiej swoje uwagi schowa do kieszeni. Czlowieku, o co Ci chodzi? Masz takie mozliwosci i kupujesz, cieszysz sie nizszymi cenami, swietnie - a swoje uwagi schowaj do kieszeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 To trzeba przyznać, że trafiła Ci się dobra sztuka. Ja dziś zamówiłem MSI 7900GT. Może trafi mi się tak dobry egzemplarz B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) @wkamil wrzuć na luz @Lancer mógłbys sie wypowiadać jasno, powiedz jakto jest z tymi gw z USA i będzie po sprawie, sam też chętnie bym sie więcej na ten temat dowiedział btw. wrzucam na cel teraz 06 8) Edytowane 17 Marca 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 @wkamil wrzuć na luz Alez ja jestem luzny :-) Nie jestem tu od wczoraj, zeby nie wiedziec, ze Lancer kupuje sprzet w USA. I niech kupuje, na zdrowie. Ja nie kupuje i pewnie podobnie 90% uzytkownikow tweak rowniez, z roznych przyczyn - i razej nie z lenistwa. Natomiast nigdzie nie powiedzialem, ze kupujac w USA nie ma mozliwosci zrealizowania gwarancji - dlatego uwazam, ze hasla o "kieszeniach" sa nie na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Greg_1 --> no wlasnie tego brakowalo :) widac karciocha ma potencjal w tajemnicy powiem ze niedlogo bede mial 7900gt na testy i modzik jej nie ominie :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 No właśnie Nibitor 2.7 jeszcze nie obsługuje 7900, bo już by był biosmod dla GPU :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 biosmod no moze tez ale napewno vmod :D i moze 11k peknie ale to dopiero za jakis tydzien najwczesniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jaka jest różnica w poborze V między podkręconym 6800GS, a stockowym 7900GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Jaka jest różnica w poborze V między podkręconym 6800GS, a stockowym 7900GT?GT wezmie mniej papu :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_PP Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 (edytowane) >1xxx_xxx1 Mógłbyś zmierzyć rozstaw otworków pod cooler jak dorwiesz swój egzemplarz w łapki? Cholera... bo już nie wiem czy ten blok misia15go będzie czy nie będzie pasował :-| Gdzie zamówiłeś tego MSI? A może ktos inny mi powie ile jest między dziurkami? Edytowane 18 Marca 2006 przez Piotrek_PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Witam wszystkich :) Mam do Was pytanie - uzytkownikow 7900GT :) Otoz stoje przed wyborem wymiany swojej 6800GS na: a. Sapphire x1800XT 512MB - selekcja b. Leadtek 7900GT W obu dwoch przypadkach musze doplacic okolo 700PLN Co Waszym zdaniem jest lepszym wyborem ? Z gory przepraszam za OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ja nie jestem uzytkownikiem 7900GT ,ale moze coz dorzuce od siebie :wink: W tej sytuacji raczej sklanialbym sie w strone Ati ,a glownym powodem byla by pojmnosc pamieci na karcie. Chociaz zeby ladnie krecic tego radka trzeba odpowiednio schlodzic sekcje zasilania :? A co do GT to zamieniasz chlodzenie na penta albo zalmana i jazda :) Wybor trudny i chyba do konca bym sie wahal ,a na koniec rzucil bym moneta i wypadla by reszka jak zawsze :D i wzialbym GT :lol2: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autococker Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Mam do Was pytanie - uzytkownikow 7900GT :) Otoz stoje przed wyborem wymiany swojej 6800GS na: a. Sapphire x1800XT 512MB - selekcja b. Leadtek 7900GT Ja na Twoim miejscu wybrałbym 7900GT mozna go podkrecic ze bedzie chulał jak 7900GTX a kosztuje tylko 1300zł wiec co tu sie zastanawiac ! wspaniała cena do wydajnosci :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Lepsze pytanie gdzie można dostać X1800XT 512mb za 1300zł, bo Malik napisał że w obu przypadkach bedzie musiał dopłacić ~700zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Wybor jest bardzo trudny - to prawda. Ale dalej sie waham co do karty :] Gdyz glowne roznice: 1. Ati: 16 potkow, 512MB, selekcja - ponad 11k w 3dmark05 2. Nvidia az 24 potoki, 256mb - i nie wiem na jaka trafie. Cena 1. 1450zl 2. 1330zl Wiec nie taka duza roznica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackDragonDDR Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Skąd ty masz tak tanio tego x1900xt ? :| Jak masz ich wiecej albo cos to z chęcią bym przygarnał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...