Greg_1 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 http://downloads.guru3d.com/download.php?id=10 te z certyfikatem WHQL to są oficjalne które sie ściąga ze stronki nV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autococker Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 dzieki :sterowniki do systemu win xp 32 do kart graficznych 7600 i 7900 sa tu: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1356 zaraz poszukam do płyty na nf4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 gdzie tera najtaniej jest 7900gtx ?? bo nie chce was martwic ale widzialem juz x1900xtx za 2050zl.. (nie pomylilem sie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 gdzie tera najtaniej jest 7900gtx ?? bo nie chce was martwic ale widzialem juz x1900xtx za 2050zl.. (nie pomylilem sie) najtaniej znalazłem tu i tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ee a to i tak drozej od x1900xtx.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) ee a to i tak drozej od x1900xtx.. :/ Ja tylko Ci wyszukałem najtańsze ceny tej karty, a co do zakupu to wybór nleży do Ciebie :D Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez _python_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Cos drogie te twoje sklepy _python_ :lol2: http://www.komsad.pl/sklep,740,21206521,44...n,293863,0.html :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) wyboru nie ma żadnego.przy tej samej cenie X1900XTX jest jedynym słusznym wyborem,chyba że jest się fanatykiem NVIDIA.natomiast wybór pomiędzy 7900GT a X1800XT za 1400zł,jest sprawą otwartą. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 wyboru nie ma żadnego.przy tej samej cenie X1900XTX jest jedynym słusznym wyborem,chyba że jest się fanatykiem NVIDIA.czyli jak kupuje samochod kombi w tej samej cennie co praktycznie identyczny tyle, ze np.sedan to juz jestem fanatykiem? niewazne, ze sedan nie odpowada moim potrzebom i gustom, mam go kupic i juz, bo inaczej bede fanatykiem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 To nie lepiej kupic X1900XT za 1899zl i podkrecic na XTX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A co? Za taką cenę można u Ciebie zamówić? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 z takimi sprawami to na priv ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Hi! Kupiłem MSI 7900gt i oto wyniki: - 568/1756. Memki pewnie wyżej by poszły, nie chce mocniej krecic bez radiatorkow. Na tych taktowaniach są lekkie arty w 3dmarku05 w drugim tescie (czarne kropki od czasu do czasu). Bez artow idzie mi przy 560/1756. Mam nadzieje ze po podniesieniu napiecia pojdzie wyzej. Wynik 3dmarka w podpisie. Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Helm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Limit skali to nie problem wystarczy RT albo ATI Toola odpalić :P btw. jest jakiś paragraf w regulaminie na kopiowanie podpisów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helm Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Limit skali to nie problem wystarczy RT albo ATI Toola odpalić :P btw. jest jakiś paragraf w regulaminie na kopiowanie podpisów :?: 1) Juz wiem. ATI tool coś kasztanil, a nie wiedzialem jak zrobic aby RT obslugiwal 7900. Na szczescie juz wiem (thx Greg). Mimo to memek nie kręce wiecej. Czekam na Zalmanika vf900 i wtedy zacznie sie zabawa :wink: 2) pozwoliles mi :> Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Helm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 W sumie to sie nie zgodziłem (przejrzyj historie) tylko ci go dałem w ver html :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam wszystkich. Zamierzam strzelić sobie moda na 1.4v http://peecee.dk/uploads/pics/7900gt_vmod1.jpg , czy do zrobienia jego mogę wykożystać tylko i wyłącznie tą paste "Coollaboratory Liquid" jest ze strzykawką, co by bardzo ułatwiło wykonanie jego? Może znacie jakiś lepszy sposób. Czy takowy mod jest bezpieczny, raczej nie powinien zaszkodzić karcie? Gożej pewnie będzie jak cos się zknoci, słyszałem że są problemy z późniejszym zmyciem pasty. Pozdro Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Worms14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nowy Test LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Witam wszystkich. Zamierzam strzelić sobie moda na 1.4v http://peecee.dk/uploads/pics/7900gt_vmod1.jpg , czy do zrobienia jego mogę wykożystać tylko i wyłącznie tą paste Coollaboratory Liquid jest ze strzykawką, co by bardzo ułatwiło wykonanie jego? Może znacie jakiś lepszy sposób. Czy takowy mod jest bezpieczny, raczej nie powinien zaszkodzić karcie? Gożej pewnie będzie jak cos się zkonoci, słyszałem że są problemy z późniejszym zmyciem pasty. Pozdro Tą paste trzeba zeszlifować :P Wystarczy pójść do sklepu motoryzacyjnego i poprosić o preparat do naprawy ścieżek i już koszt takiego preparatu wyniesie 10-15zł. Są na bazie srebra albo miedzi. Ja osobiście mam na bazie srebra i schodzi łatwo. GPU jest takie samo jak w GTX'ie na którym jest Vcore 1.4V więc teoretycznie powinienbyć całkowicie bezpieczny, ale tylko teoretycznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Tą paste trzeba zeszlifować :P Wystarczy pójść do sklepu motoryzacyjnego i poprosić o preparat do naprawy ścieżek i już koszt takiego preparatu wyniesie 10-15zł. Są na bazie srebra albo miedzi. Ja osobiście mam na bazie srebra i schodzi łatwo. GPU jest takie samo jak w GTX'ie na którym jest Vcore 1.4V więc teoretycznie powinienbyć całkowicie bezpieczny, ale tylko teoretycznie :) Jak to zeszlifować, chodzi o późniejsze czysczenie w razie czego? Możesz mi podać dokładną nazwę tego preparatu, w który sam sie zaopatrzyłeś? Starsznie pewnie będą mi się rece przy tym trzęsły i boje sie że nie dam rady tego preparatu poprawnie nałożyć. W jaki spób będę później mógł sprawdzić że faktycznie mam te 1.4V na karcie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Miernikiem? :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=92874 Polecam lekture w/w topicu, działający Vmod zaczyna sie ~6str. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZHRANC Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 witam chce kupic 7900 gt orientuje sie ktos czy wraz z wyjsciem nowego nibitora, mozna bedzie zmieniac napiecie przez bios? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Heja od wczoraj mam nowa zabawke od firmy XFX PIne. Narazie bawilem sie tylko GPU i w miare stabilnie jest 580 przy firmowym chlodzeniu i napieciu. Wszsytko ladnie pieknie, tylko nie moge rozgrysc jak regulowac predkosci wiatraka.... R.T. nie wspolpracuje, a ATItool ogranicza sie do regulacji MHz i nic wiecej... Swoja droga to znajdywanie MAX GPU pozostawia wiele do zyczenia - AT max znalazl w okolicach 550. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Heja od wczoraj mam nowa zabawke od firmy XFX PIne. Narazie bawilem sie tylko GPU i w miare stabilnie jest 580 przy firmowym chlodzeniu i napieciu. Wszsytko ladnie pieknie, tylko nie moge rozgrysc jak regulowac predkosci wiatraka.... R.T. nie wspolpracuje, a ATItool ogranicza sie do regulacji MHz i nic wiecej... Swoja droga to znajdywanie MAX GPU pozostawia wiele do zyczenia - AT max znalazl w okolicach 550. pozdro Jaką wersje masz tej XFX, ile pamięci lecą? Będziesz robił moda? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 To nie lepiej kupic X1900XT za 1899zl i podkrecic na XTX ;) A tego to już taki pewien nie byłbym :) Polecam lekturę wątku o R580.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LouisCiffer Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Nowy Test LINK slabo cos te asusy 7900gt sie kreca bez vmoda ... a ja wlasnie na takiego asusa teraz czekam :( no ale moze zapewnienia ze modele ktore trafia do sklepu beda mialy lepsze wyniki nie jest sciama (ale watpie) anyway chyba trzeba sie bedzie zabrac za vmoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 witam chce kupic 7900 gt orientuje sie ktos czy wraz z wyjsciem nowego nibitora, mozna bedzie zmieniac napiecie przez bios? NIE :!:, nie będzie można i jeszcze przez b. długi czas nie będzie można- parafrazując jednego usera z XS (jeden z tych którzy opracowali hardmod'a) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ja proponuje kupic GTX i podkrecic do niewyobrazalnej wartosci !! Myslalem ze to nie topic pt: co kupic i za ile, tylko rzeczowa gadka. Nikt nie wie jak regulowac obrotow wiatraka ??? @Worms14 XFX ten co ma 470 na GPU. Jasne ze mysle o modzie, tylko nie wiem ile zapodac i jakie chlodzenie zrobic dla niej. Na poczatek zdejme tego badziewiaka i sprawdze co sie pod nim kryje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (...) Nikt nie wie jak regulowac obrotow wiatraka ??? (...) W biosie karty, narazie nie ma innej możliwości <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...