RALF11 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jak sprzedasz dwie 7900GT,to kup X1950XTX.Ja bym przynajmniej tak zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 SLI, działa jak najbardziej, ale 16/4, na modowanych sterownikach 85.96. Grafy mam zmodowane i podkręcić już ich nie mogę na tych sterach, podejrzewam, że odpowiedzialny jest za to chipset 965. Mam też dziwne wrażenie, że jest czkawka, podczas testów 3dm..gry. Pojedynczo wszystko śmiga ładnie. Na DFI, która może obsłuży SLI nie chce mi się czekać, lepiej przesiąść się na ATI. ach fakt nie looknałem ze ty masz gigabyte na 965, możliwe ze to wina tego ze własnie 2 port jest tylko 4x i stąd ta czkawka, moze za jakić czas dokupie 2 gtx to oblookam u mnie, narazie nie czuje potrzeby Jak sprzedasz dwie 7900GT,to kup X1950XTX.Ja bym przynajmniej tak zrobił. no nowy radeonik fajna karta szkoda ze to chłodzenie mimo zmiany nie jest wcale takie ciche i w sumie w stosunku do 1900xtx nie różni się niczym prócz pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Na to właśnie się czaje X1950XTX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Panowie-czy widzieliście już tę aukcję?? http://www.allegro.pl/item124016875_gf_790..._525_1440_.html GF7900GT od Gigabyte z Zalmanem za 790 PLN!! Tylko pozostaje pytanie-czy to przypadkiem nie jakiś wałek:/ Bo po takiej cenie to bym brał od razu.... Co o tym myślicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 walek -zobacz ile sprzetu i za jaka kase Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Tylko zwróćcie uwage na fakt że gościu zarejestrował sei na allegro niecały tydzień temu i nie ma jeszcze nic na swoim koncie. Coś podejrzanie tanio mają różne graty na GX2 za 1.5k zł Oo http://www.allegro.pl/item124014495_geforc...dvi_pci_e_.html Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ja poproszę GTX'a za 1300, ewentualnie 1900XT za 1200... jasne :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Gdybym mieszkał w tamtym mieście to na 100% bym wzioł ;) ale tylko i wyłącznie odbiór osobisty. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Wybaczcie ze zrobie OT. Ale slyszalem ( dokladniej mowiac od Draak'a ) ze 7900GT na pcb od gt wlasnie sie sypia. Natomiast te na pcb od gtx lub na pcb od wersji 512, sa w porzadku. Ktos to moze potwierdzic ? Zamierzam wlasnie kupic 7900GT i nie chce miec z nia takich przygod jak niektorzy w tym temacie. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Poczekaj na 7950GT albo na wielką obniżke ATi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) @Malik teraz warto poczekać jak masz narazie na czym śmigać Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez yuri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Według mnie to źle, Intel dla picu nie tworzyłby wersji ATX 2,03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 @Malik teraz warto poczekać jak masz narazie na czym śmigać Do konca tygodnia musze sie zdecydowac, bo strace kupca na moja grafe <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 tylu osobom ten 7900GT poleciał ze ja miałbym obawy, ile chcesz na karte przeznaczyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Wlasnie nei chce szalec zbytnio. Gdyz bede czekal na dx10. Chcialem wykorzystac okazje ze mam kupca na nia za 900zl. Przy czym bez bloku Innovateka. Ktory chcialem przelozyc do nowej karty. A ten blok pasuje do 7800, 7900 z 256mb tylko. Stad to uziemienie co do modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 900zl, możesz przeznaczyć na jedną z moich grafik, hehe. Sprawdzone i nie szwankują. Przy czym są ładnie wykręcone. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 900zl, możesz przeznaczyć na jedną z moich grafik, hehe. Sprawdzone i nie szwankują. Przy czym są ładnie wykręcone. Pozdro Ciekawa ofeta :) Sadze ze mozemy przejsc na PW, zeby nie robic OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) No to tyle jesli chodzi o tamtego gościa z Allegro z super cenami http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5681334 :lol: tylko mnie ciekawi za co mu zwiesili konto skoro sprzedał raptem 2 przedmioty i wszystkie aukcje były świeżo powystawiane Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_quick Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 No to tyle jesli chodzi o tamtego gościa z Allegro z super cenami http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=5681334 :lol: tylko mnie ciekawi za co mu zwiesili konto skoro sprzedał raptem 2 przedmioty i wszystkie aukcje były świeżo powystawiane Moze te wszytskie grafy itp "wypadly z ciezarówki" jesli wiecie o co mi chodzi ... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dobra ale nawet jeśli wypadły to w opisie aukcje tego nie było, a w allegro nie zatrudniają chyba wróżek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 myślę że chciał kogoś okantować i może wcale sprzętu nie miał tylko liczył na wpłaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) W nowych sterach 91.47 została dodana nowa karta NVIDIA_G71.DEV_0291.1 = "NVIDIA GeForce 7900GT/GTO" Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A czy ktoś coś wie o 7900GS a zwłaszcza ile będzie kosztować ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Dobra zamowilem Leadtek 7900GT, zobaczymy czy bede mial z nim takie "przeboje" jak niektorzy userzy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tylko że ta grupa niektórych userów jest całkiem spora ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qube-pl Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Panowie czy znacie może link do zagranicznego forum na którym pokazana jest karta GF 7900GT z naklejonymi radiatorami?? Przeszukuje fora i nie moge znaleść tej stronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tylko że ta grupa niektórych userów jest całkiem spora ;) Ale jak narazie nikt nie zglosil problemow z leadtek'iem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) dwa słowa: karta referencyjna ;) jeśli chcesz brać 7900GT to bierz taką na PCB 2.0, Gigabyte i MSI bodajrze takie wypuściły- ktoś pisał wcześniej jakie firmy wypuściły na nowym PCB Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ktoś tu pisał na forum że mu MSI z nowym PCB poleciał też, może wyjątek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Worms mial 7900GT ze starym PCB i smigalo mu bez problemu. Wiec trudno powiedziec ktore sa wadliwe a ktore nie. Sa teraz nowe dostawy, wiec za niedlugo sie dowiem co jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...