Caleb Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) No bravo bravo - rownie dobrze mozesz wywalic szybe w sklepie i sobie wziaść takie DFi - wtedy VATEm nie ma sie co przejmowac :), tak jak gwarą i innymi duperelami :) Chyba juz czas zamknac ten temat ...;) Edytowane 23 Lutego 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 niezamykajcie dzwi>>tez jestem tego zdania ,wszystko wyjasnione mozna zamknac no chyba ze autor zyczy sobie inaczej jak widac nikt niebral z tego sklepu>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) napalilem sie na tego GTO 2 poleccie jakas firme jak juz piszemy tu a co do kupienia sprzetu bez vatu to wcale tak zle niejest >>>lewizna takze jest w polish trzeba szukac tak jak ostatnio DFI z tira hehe Lol :lol: to tak jakbys zapytal jakiej firmy Venice polecasz :lol: GTO2 produkuje tylko jedna firma niezamykajcie dzwi>>tez jestem tego zdania ,wszystko wyjasnione mozna zamknac no chyba ze autor zyczy sobie inaczej jak widac nikt niebral z tego sklepu>> Edytowane 23 Lutego 2006 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baton Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Więc jednak nikt nie kupił w ten sposób. Szkoda, chyba będę musiał być pierwszy, chociaż wolę uczyć się na błędach innych. Chociaż mam przeczucie, że to wcale nie musi być błąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Heat jak niezalapales to poco odpowiadasz >>hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Heat jak niezalapales to poco odpowiadasz >>hehe O ja [ciach!]le :lol: :lol: I co pewnie masz zaswiadczenie o dyslekcji zgadlem ? :lol: Zamiast olowkiem bazgrac lepiej sie za ksiazki zabierz bo dzieci w podstawowce robia mniej bledow niz Ty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 :evil: XiAo_20, popraw błędy w swoich postach. Każda wypowiedź w tym temacie, przed poprawieniem błędów we wcześniejszych postach zostanie potraktowana, jako recydywa i dostaniesz kolejne procenty. I tak do skutku - czytaj to: do BAN'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...