Skocz do zawartości
Milo

Codecreatures na 64mb karcie graficzne chodzi??!!

Rekomendowane odpowiedzi

KURDE u mnie niechce pujsc pisze ze cos tam z pamiecom czy cos takiego pomuzcie i zapytanie u was czyli u tych co maja 64mb karty graficzne chodzi ten Benchmarki??

chodzi, tylko sie plyje ze rokomenduje 512 ramu, dlatego mój wynik to ok 15 klatek :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie coś mi sie wyświetla!!

Non Fatal error detected:

Module: GECRenderBase::CreateVertexBuffer

Msg:'GECRenderBase::CreateVertexBuffer - Can't create vertex buffer' at line:413

File:<U:golemworksourceenginesystemgraphicGEDX8GRAPHICDRVge_dx8renderbase.cpp>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz racje lepsza jest Riva TNT2 :)

chyba wole jednak ta rive.... ale teraz mam gf2 mx400.. i jest napewno lepszy niz ten Twoj radek :) przynajmniej moge normalnie gry odpalic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BUHEHEHE ty chyba mylisz pojęcia to nie jest gra ale ty chyba wiesz o tym to raz a po 2 jeszcze z zadna grą nie miałem problemów a jeseli ty wiesz lepiej odemnie to sorry acha i co ty wogule porównujesz Gf2Mx400 do Radeona 8500 nawet najgorszej firmy ty jestes chory czy co?!?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba wole jednak ta rive.... ale teraz mam gf2 mx400.. i jest napewno lepszy niz ten Twoj radek :) przynajmniej moge normalnie gry odpalic :)

A próbowałeś grać w GTA3? :twisted: :twisted: :twisted: I to pod Win XP + SP1 ? Bo powiem ci z góry GF2MX 400 + WinXP + SP1 = mapewno nie zagrasz :twisted:

A na radku owszem. Wiem bo miałem GF2MX400 i teraz mam R8500.

I naprawdę mie ma porównania, np. 12fps i 47fps.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A próbowałeś grać w GTA3? I to pod Win XP + SP1 ? Bo powiem ci z góry GF2MX 400 + WinXP + SP1 = mapewno nie zagrasz 

To cud jakiś, bo ja grałem 800x600x32, full detal, 25-40 fps.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A próbowałeś grać w GTA3? I to pod Win XP + SP1 ? Bo powiem ci z góry GF2MX 400 + WinXP + SP1 = mapewno nie zagrasz 

To cud jakiś, bo ja grałem 800x600x32, full detal, 25-40 fps.

Nie cud, tylko ja grałem przedtem na duronie 800 i 128DDR i w800x600. A i grę przeszłem na tym całą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe... no to ja wam powiem, że w 640x480x16 przeszedłem gta3 na cel433@488, 192 sdr i właśnie gf2mx400, ale żeby to chodziło pięknie to nie powiem ;) - wiadomo: procek do kitu. Ale swoje zdanie podtrzymuje: miałem OSOBIŚCIE sporo kłopotów z tym gf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie kaorat za bardzo gta3 nie wciagnelo.... moze na poczatku :) ale ostatnio mecze ut2003 i fife 2003 :) i plakac jesli chodzi o wydajnosc nie bede.... chodz mogla by byc lepsza :) ale i tak nie lubie ATI :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

KURDE u mnie niechce pujsc pisze ze cos tam z pamiecom czy cos takiego pomuzcie i zapytanie u was czyli u tych co maja 64mb karty graficzne chodzi ten Benchmarki??

Zainstaluj sobie dx8.1 conajmniej. Idzie na 64MB kartach. Zaleca tylko 512 ramu ale pojdzie na 256 tez.

Srednio mam 21 fps.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale i tak nie lubie ATI :)

No i ok. Masz pełne prawo do swojego zdania. Tylko o to chodzi, żebyś nie mówił, że problemy z codecreatures to wina radków! Przynajmniej ja to tak odebrałem.

ok.. darujmy sobie :) nie lubie ATI i tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaaa.... kochane radki... dlatego nigdy sie nie zgodze na kupno radka... pod kazda postacia

Neo_x - takich głupot dawno nie słyszałem. Odemnie tylko jedno:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi, tylko sie plyje ze rokomenduje 512 ramu, dlatego mój wynik to ok 15 klatek :?

moj to okolo 6. :lol: a mam 512 ramu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie kaorat za bardzo gta3 nie wciagnelo.... moze na poczatku :) ale ostatnio mecze ut2003 i fife 2003 :) i plakac jesli chodzi o wydajnosc nie bede.... chodz mogla by byc lepsza :) ale i tak nie lubie ATI :)

hehehe, to se lubi, kazdy lubi to co chce my ci cos narzucamy ???

ps.ej a po ile ta drukarka moze zamienisz sie za radeona 8500... sorki ale ty nie lubisz ati.. szkoda..??

btw. ja mam 13,5 klatki ;] sprobuje cos zrobic zeby bylo wiecej ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi