Milo Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 KURDE u mnie niechce pujsc pisze ze cos tam z pamiecom czy cos takiego pomuzcie i zapytanie u was czyli u tych co maja 64mb karty graficzne chodzi ten Benchmarki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 KURDE u mnie niechce pujsc pisze ze cos tam z pamiecom czy cos takiego pomuzcie i zapytanie u was czyli u tych co maja 64mb karty graficzne chodzi ten Benchmarki?? chodzi, tylko sie plyje ze rokomenduje 512 ramu, dlatego mój wynik to ok 15 klatek :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 To dlaczego enichodzi u mnie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A jaki komunikat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A u mnie na radku chodzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 spoko zadnego komunikatu ci nie pokazuje acha i jakie masz stery PS.mugłbys podac strone skad sciagnołes swojego Codecreatures?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Takie coś mi sie wyświetla!! Non Fatal error detected: Module: GECRenderBase::CreateVertexBuffer Msg:'GECRenderBase::CreateVertexBuffer - Can't create vertex buffer' at line:413 File:<U:golemworksourceenginesystemgraphicGEDX8GRAPHICDRVge_dx8renderbase.cpp> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 taaaaa.... kochane radki... dlatego nigdy sie nie zgodze na kupno radka... pod kazda postacia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Radki są zajebiste. Codecreatures jest po prostu lewo napisany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Masz racje lepsza jest Riva TNT2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Masz racje lepsza jest Riva TNT2 :) chyba wole jednak ta rive.... ale teraz mam gf2 mx400.. i jest napewno lepszy niz ten Twoj radek :) przynajmniej moge normalnie gry odpalic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 BUHEHEHE ty chyba mylisz pojęcia to nie jest gra ale ty chyba wiesz o tym to raz a po 2 jeszcze z zadna grą nie miałem problemów a jeseli ty wiesz lepiej odemnie to sorry acha i co ty wogule porównujesz Gf2Mx400 do Radeona 8500 nawet najgorszej firmy ty jestes chory czy co?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Masz racje lepsza jest Riva TNT2 :) chyba wole jednak ta rive.... ale teraz mam gf2 mx400.. i jest napewno lepszy niz ten Twoj radek :) przynajmniej moge normalnie gry odpalic :) A próbowałeś grać w GTA3? :twisted: :twisted: :twisted: I to pod Win XP + SP1 ? Bo powiem ci z góry GF2MX 400 + WinXP + SP1 = mapewno nie zagrasz :twisted: A na radku owszem. Wiem bo miałem GF2MX400 i teraz mam R8500. I naprawdę mie ma porównania, np. 12fps i 47fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Też miałem gf2mx400 i same z nim kłopoty, a to tvout nie chciał działać poprawnie, albo jakieś artefakty no i wydajność żałosna. Z radkiem do tej pory nie miałem żadnych problemów większych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A próbowałeś grać w GTA3? I to pod Win XP + SP1 ? Bo powiem ci z góry GF2MX 400 + WinXP + SP1 = mapewno nie zagrasz A na radku owszem. Wiem bo miałem GF2MX400 i teraz mam R8500. I naprawdę mie ma porównania, np. 12fps i 47fps. To cud jakiś, bo ja grałem 800x600x32, full detal, 25-40 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 A próbowałeś grać w GTA3? I to pod Win XP + SP1 ? Bo powiem ci z góry GF2MX 400 + WinXP + SP1 = mapewno nie zagrasz A na radku owszem. Wiem bo miałem GF2MX400 i teraz mam R8500. I naprawdę mie ma porównania, np. 12fps i 47fps. To cud jakiś, bo ja grałem 800x600x32, full detal, 25-40 fps. Nie cud, tylko ja grałem przedtem na duronie 800 i 128DDR i w800x600. A i grę przeszłem na tym całą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Sorki, ale ubaw. Ja zapomniałem napisać, że wtedy miałem jeszcze celka 800@986 i 128 sdr na maksymalnie ch...wym mobo MS6151 (BX). Komedia pomyłek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Hehe... no to ja wam powiem, że w 640x480x16 przeszedłem gta3 na cel433@488, 192 sdr i właśnie gf2mx400, ale żeby to chodziło pięknie to nie powiem ;) - wiadomo: procek do kitu. Ale swoje zdanie podtrzymuje: miałem OSOBIŚCIE sporo kłopotów z tym gf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 a mnie kaorat za bardzo gta3 nie wciagnelo.... moze na poczatku :) ale ostatnio mecze ut2003 i fife 2003 :) i plakac jesli chodzi o wydajnosc nie bede.... chodz mogla by byc lepsza :) ale i tak nie lubie ATI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 KURDE u mnie niechce pujsc pisze ze cos tam z pamiecom czy cos takiego pomuzcie i zapytanie u was czyli u tych co maja 64mb karty graficzne chodzi ten Benchmarki?? Zainstaluj sobie dx8.1 conajmniej. Idzie na 64MB kartach. Zaleca tylko 512 ramu ale pojdzie na 256 tez. Srednio mam 21 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ale i tak nie lubie ATI :) No i ok. Masz pełne prawo do swojego zdania. Tylko o to chodzi, żebyś nie mówił, że problemy z codecreatures to wina radków! Przynajmniej ja to tak odebrałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ale i tak nie lubie ATI :) No i ok. Masz pełne prawo do swojego zdania. Tylko o to chodzi, żebyś nie mówił, że problemy z codecreatures to wina radków! Przynajmniej ja to tak odebrałem. ok.. darujmy sobie :) nie lubie ATI i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 To juz twój problem ze nie lubisz ATI!!a co do Kaeres to ja mam zainstalowanego Direcxa 8.1!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 taaaaa.... kochane radki... dlatego nigdy sie nie zgodze na kupno radka... pod kazda postacia Masz racje lepsza jest Riva TNT2 :) chyba wole jednak ta rive.... ale teraz mam gf2 mx400.. i jest napewno lepszy niz ten Twoj radek :) przynajmniej moge normalnie gry odpalic :) Neo_x - takich głupot dawno nie słyszałem. Odemnie tylko jedno: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 KURDE u mnie niechce pujsc pisze ze cos tam z pamiecom czy cos takiego pomuzcie i zapytanie u was czyli u tych co maja 64mb karty graficzne chodzi ten Benchmarki?? chodzi, tylko sie plyje ze rokomenduje 512 ramu, dlatego mój wynik to ok 15 klatek :? moj to okolo 6. :lol: a mam 512 ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 a mnie kaorat za bardzo gta3 nie wciagnelo.... moze na poczatku :) ale ostatnio mecze ut2003 i fife 2003 :) i plakac jesli chodzi o wydajnosc nie bede.... chodz mogla by byc lepsza :) ale i tak nie lubie ATI :) hehehe, to se lubi, kazdy lubi to co chce my ci cos narzucamy ??? ps.ej a po ile ta drukarka moze zamienisz sie za radeona 8500... sorki ale ty nie lubisz ati.. szkoda..?? btw. ja mam 13,5 klatki ;] sprobuje cos zrobic zeby bylo wiecej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...