pc_max Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Ale schiza! Ciary na plerach od samego oglądania. Now thats what i call KLIMACIOR! Jeśli tak mają wyglądać kolejne części feara to niech autorzy "odcinają sobie kupony" ile chcą. IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wicja500pincet Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 o_O... Brak słow :) Gra zapowiada się świetnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Oglądałem 3 minuty, a potem wyłączyłem. Nie chcę sobie psuć zabawy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Vennor, zachowalem Twoja zasade i obejrzalem tylko 3 minuty ;] To na 100% gameplay z konsoli, raczej x360. Gra zapowiada sie niesamowicie, klimat od pierwszych sekund, bedzie hit jak nic [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Vennor, zachowalem Twoja zasade i obejrzalem tylko 3 minuty ;]:) To na 100% gameplay z konsoli (...)Z pewnością, to widać już po pierwszych ruchach. Gra zapowiada sie niesamowicie, klimat od pierwszych sekund, bedzie hit jak nic [;Trzyma poziom :). Edytowane 7 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulizzor Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 zapowiada sie niesamowicie!!!. zaczynam zbierac na zmiane sprzetu zeby sobie pograć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Oglądałem 3 minuty, a potem wyłączyłem. Nie chcę sobie psuć zabawy :). Popieram. Zwłaszcza , że gra opiera się na skryptach które za każdym razem są takie same i tak samo straszne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) pfffffffff :D syto sie zapowiada :D klimatycznie jak w jedynce ... :) tez na poczatku troche zjawisk nadprzyrodzonych a potem zolnierze :) ... co wcale nie jest zla zapowiedzia :D ciekawe czy multi bedzie rownie porywajace jak F.E.A.R. Combat ... :) wie ktos jakie API bedzie to obslugiwac ?? bo ja bym chcial zeby bylo to bardziej zoptymalizowane niz F.E.A.R. w tamtych czasach :) Edytowane 7 Października 2007 przez szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Na trailerach jakoś fajniej latały zwłoki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Oglądałem 3 minuty, a potem wyłączyłem. Nie chcę sobie psuć zabawy :).ja tez wylaczyłem po 3 minutach ale nie z zachwytu, a dlatego, ze po prostu nic tam rewelacyjnego nie ma. To wyglada jak filmik z feara z jakims modem, nowymi gnatami i maszkarami. Mnie to juz jakoś nie ssie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 To było obejrzeć do końca :wink: Dobre jest to , że zwiększono interaktywność z przedmiotami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 tak zwrociłem uwage na to, ze nasz ludzik ladnie przesuwa wyrka ktore barykaduja przejscia, no ale czy to jest jedna z nowosci ktora sie tak warto zachwycać? imho odpicowany fear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Jestem tego samego zdania co poprzednik, sory ale to po prostu kolejny kotlet FEAR, odgrzany i serwowany na nowym talerzu zeby sie klient nie czepial. Nie zauwazylem NIC co mogloby budzic jakis zachwyt, dokladnie to samo bylo juz w podstawce i w dodatku. A polepszona interakcja? Przesuniecie lozka czy biurka i wspiecie sie na nim? Bez jaj. Ten filmik nie pokazal nic swiezego, stary FEAR, co oczywiscie nie oznacza ze gra bedzie zla, tyle ze to wszystko juz byyyylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 i wcale mi to nie przeszkadza! jedyne czego oczekuje od P.O. (:D) to wszystkiego co było w FEAR tylko więcej, fajniej, lepiej ;]:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Ja tam lubie grać w odgrzewane kotlety o ile te nieodgrzewane były dobre ;]. Na fear'a sie na poczatku bardzo napaliłem ale jak była premiera to miałem 5900xt (dało sie grać ale szkoda mi było). Wraz z przyjściem nowego gpu zagrałem w FEAR'a i miałem bardzo mieszane uczucia. Ogólnie gra mi nie podpasiła (świetne ai, dobra grafa ale nic po za tym - mi nawet klimat średnio pasił i od 1/3 gry przechodziłem FEAR'a tylko po to aby go zaliczyć ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Wezcie pod uwage, ze ten filmik tyczy sie wersji konsolowej. Na piecu moze byc imo lepiej jesli chodzi o wodotryski. Mnie FEAR wciagnal, przeszedlem, swietna gra, pewnego rodzaju przelom. Juz sie nie moge doczekac co sie stalo po tym, gdy... 'Osmy Pasazer Nostromo' odwiedzil nasz poklad [; Edytowane 8 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Znowu jeden rodzaj przeciwników w jednej tej samej scenerii. Monotonia na maksa. Jak pierwsza część. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) A ja powiem tylko tyle , ze fabule to mialo biedna (znam gry , ktore maja o niebo lepsza - moim ulubionym gatunkiem sa jRPG , cRPG) , ale mordowalo sie przyjemnie. Oddam jednak sprawiedliwosc : dopiero za 2 - 3 razem bo za pierwszym to odechciewalo mi sie :| A co do grafy. IMHO to mialo biedna. Slow mo wygladal ciekawie ale dizajn plansz to porazka na maxa., Biurowce nieciekawe , tak samo wygladajace i zwyczajnie brzydkie. Swoja droga , dizajn plansz to mi sie bardziej podobal ale w Q4 i D3. Tylko tyle , ze gdyby tamtym dac havoka , jakis silnik fizyczny to byloby niezle , a tak : FEAR jest mily i dobrze sie morduje (choc czasem ten dym dobija...) Wyjdzie demo - oblukamy , ale chyba i tak numerem 1 bedzie teraz GoW. Edytowane 8 Października 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Ilu ludzi, tyle opinii - no, ale od tego jest forum :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Ilu ludzi, tyle opinii - no, ale od tego jest forum :). najlepiej maja Ci co dzielą opinie z moderatorami/administracja :P btw: kiedy demko nowego FEARa ? jakies newsy ktos wykopal moze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 najlepiej maja Ci co dzielą opinie z moderatorami/administracja :P btw: kiedy demko nowego FEARa ? jakies newsy ktos wykopal moze ? Zebys wiedzial Weqweq. :lol2: A ci ktorzy nie troluja to maja full wypas i dostaja dlugopisy firmowe. HD nie ciagnalem, 3 min gameplay wyglada na duzy dodatek do jedynki... Ale ze to bedzie dwojka licze na nizszy framerate ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Demko drugiego dodatku do F.E.A.R. FEAR: Perseus Mandate Edytowane 9 Października 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Demko drugiego dodatku do F.E.A.R. FEAR: Perseus Mandate to chyba sequel a nie dodatek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) to chyba sequel a nie dodatek ;)To nie sequel. Wydarzenia z PM mają miejsce równolegle z pierwszym FEAR-em (nie wiem jednak, czy z XP także). Edytowane 9 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Vennor sorry, zmylilo mnie to ze w topicu o Project Origin ktos umiescil link do dema perseus mandate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Vennor sorry, zmylilo mnie to ze w topicu o Project Origin ktos umiescil link do dema perseus mandate No, tak - PM ma swój temat więc link bardziej nadaje się właśnie do niego, choć wyżej ktoś (edit: aaa, to byłeś Ty :lol2:. Chyba, że "nowy FEAR" odnosiło się do Project Origin - wtedy ktoś mógł źle zrozumieć) pytał o informacje na temat PM. Edytowane 10 Października 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 przeszedlem PM. no coz, podsumowujac - wiecej tego samego , nie jest zle ale rewelacyjnie tez nie ... na dodatek strasznie duzo doczytow z dysku mam ale to pewnie wina dysku i systemu .... kiedy demko Project Origin ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Sorki za zamieszaine i OT. :oops: Ostatni post w temacie o Pm jest z 21.07.2007, liczylem ze tu szybciej ludzie dowiedza sie o demku. Edytowane 10 Października 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 10 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2007 Sorki za zamieszaine i OT. :oops: Ostatni post w temacie o Pm jest z 21.07.2007, liczylem ze tu szybciej ludzie dowiedza sie o demku. I dobrze zrobiles , dzieki temu mam wlasnie demo na HDD'ku - zwyczajowo omijam tematy z grami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...