Skocz do zawartości
ath

F.e.a.r. 2: Project Origin

Rekomendowane odpowiedzi

Vennor, zachowalem Twoja zasade i obejrzalem tylko 3 minuty ;]

To na 100% gameplay z konsoli, raczej x360.

Gra zapowiada sie niesamowicie, klimat od pierwszych sekund, bedzie hit jak nic [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vennor, zachowalem Twoja zasade i obejrzalem tylko 3 minuty ;]

:)

To na 100% gameplay z konsoli (...)

Z pewnością, to widać już po pierwszych ruchach.

Gra zapowiada sie niesamowicie, klimat od pierwszych sekund, bedzie hit jak nic [;

Trzyma poziom :). Edytowane przez Vennor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pfffffffff :D

syto sie zapowiada :D

klimatycznie jak w jedynce ... :) tez na poczatku troche zjawisk nadprzyrodzonych a potem zolnierze :) ... co wcale nie jest zla zapowiedzia :D ciekawe czy multi bedzie rownie porywajace jak F.E.A.R. Combat ... :)

wie ktos jakie API bedzie to obslugiwac ?? bo ja bym chcial zeby bylo to bardziej zoptymalizowane niz F.E.A.R. w tamtych czasach :)

Edytowane przez szczepoxx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałem 3 minuty, a potem wyłączyłem. Nie chcę sobie psuć zabawy :).

ja tez wylaczyłem po 3 minutach ale nie z zachwytu, a dlatego, ze po prostu nic tam rewelacyjnego nie ma. To wyglada jak filmik z feara z jakims modem, nowymi gnatami i maszkarami. Mnie to juz jakoś nie ssie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem tego samego zdania co poprzednik, sory ale to po prostu kolejny kotlet FEAR, odgrzany i serwowany na nowym talerzu zeby sie klient nie czepial. Nie zauwazylem NIC co mogloby budzic jakis zachwyt, dokladnie to samo bylo juz w podstawce i w dodatku. A polepszona interakcja? Przesuniecie lozka czy biurka i wspiecie sie na nim? Bez jaj. Ten filmik nie pokazal nic swiezego, stary FEAR, co oczywiscie nie oznacza ze gra bedzie zla, tyle ze to wszystko juz byyyylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam lubie grać w odgrzewane kotlety o ile te nieodgrzewane były dobre ;]. Na fear'a sie na poczatku bardzo napaliłem ale jak była premiera to miałem 5900xt (dało sie grać ale szkoda mi było). Wraz z przyjściem nowego gpu zagrałem w FEAR'a i miałem bardzo mieszane uczucia. Ogólnie gra mi nie podpasiła (świetne ai, dobra grafa ale nic po za tym - mi nawet klimat średnio pasił i od 1/3 gry przechodziłem FEAR'a tylko po to aby go zaliczyć ;]).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wezcie pod uwage, ze ten filmik tyczy sie wersji konsolowej.

Na piecu moze byc imo lepiej jesli chodzi o wodotryski.

Mnie FEAR wciagnal, przeszedlem, swietna gra, pewnego rodzaju przelom.

Juz sie nie moge doczekac co sie stalo po tym, gdy...

'Osmy Pasazer Nostromo' odwiedzil nasz poklad [;

Edytowane przez CBZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja powiem tylko tyle , ze fabule to mialo biedna (znam gry , ktore maja o niebo lepsza - moim ulubionym gatunkiem sa jRPG , cRPG) , ale mordowalo sie przyjemnie. Oddam jednak sprawiedliwosc : dopiero za 2 - 3 razem bo za pierwszym to odechciewalo mi sie :|

A co do grafy. IMHO to mialo biedna. Slow mo wygladal ciekawie ale dizajn plansz to porazka na maxa., Biurowce nieciekawe , tak samo wygladajace i zwyczajnie brzydkie. Swoja droga , dizajn plansz to mi sie bardziej podobal ale w Q4 i D3. Tylko tyle , ze gdyby tamtym dac havoka , jakis silnik fizyczny to byloby niezle , a tak : FEAR jest mily i dobrze sie morduje (choc czasem ten dym dobija...)

Wyjdzie demo - oblukamy , ale chyba i tak numerem 1 bedzie teraz GoW.

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ilu ludzi, tyle opinii - no, ale od tego jest forum :).

najlepiej maja Ci co dzielą opinie z moderatorami/administracja :P

btw: kiedy demko nowego FEARa ? jakies newsy ktos wykopal moze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej maja Ci co dzielą opinie z moderatorami/administracja :P

btw: kiedy demko nowego FEARa ? jakies newsy ktos wykopal moze ?

Zebys wiedzial Weqweq. :lol2: A ci ktorzy nie troluja to maja full wypas i dostaja dlugopisy firmowe.

HD nie ciagnalem, 3 min gameplay wyglada na duzy dodatek do jedynki... Ale ze to bedzie dwojka licze na nizszy framerate ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vennor

sorry, zmylilo mnie to ze w topicu o Project Origin ktos umiescil link do dema perseus mandate

No, tak - PM ma swój temat więc link bardziej nadaje się właśnie do niego, choć wyżej ktoś (edit: aaa, to byłeś Ty :lol2:. Chyba, że "nowy FEAR" odnosiło się do Project Origin - wtedy ktoś mógł źle zrozumieć) pytał o informacje na temat PM. Edytowane przez Vennor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeszedlem PM. no coz, podsumowujac - wiecej tego samego , nie jest zle ale rewelacyjnie tez nie ... na dodatek strasznie duzo doczytow z dysku mam ale to pewnie wina dysku i systemu ....

kiedy demko Project Origin ?!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki za zamieszaine i OT. :oops:

Ostatni post w temacie o Pm jest z 21.07.2007, liczylem ze tu szybciej ludzie dowiedza sie o demku.

I dobrze zrobiles , dzieki temu mam wlasnie demo na HDD'ku - zwyczajowo omijam tematy z grami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi