pc_max Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Dwa nowe filmy: Blood Comparison Combat Trailer Nowe screeny: http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12407 Edytowane 20 Maja 2008 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Hahah chyba trochę przesadzili z ilością krwi, przecież to wygląda zabawnie :lol2: ... no chyba że przeciwnik połkną granat Edytowane 20 Maja 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 nei no ta 'nowa' krew to chyba jakiś żart, prawda? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Srol, ze screenow to na Blood III predzej wyglada - w koncu tez Monolith :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 http://www.gamershell.com/tv/12830.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Fear zachwycał a to nie zachwyca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Hmm mi tam fear sie średnio podobał. Nie był zły ale też nie był bardzo dobry. Tylko miejscami straszył no a użycie większość broni ssało (shotgun to już katastrofa...). W ogole nie miałem funa z ich używania (no może poza penetratorem i plasma gunem). Tutaj wygląda to troche lepiej. Fajnie, że fabuła bedzie sie zaczynała po F.e.a.r'e a nie po dodatkach do niego których nawet nie tknąłem ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Dobra wiadomość dla wszystkich oczekujących kontynuacji F.E.A.R.-a, horrorowego FPSa autorstwa studia Monolith Productions. Otóż wydawca Project Origin, firma Warner Bros Interactive poinformowała, że pojawi się demo gry. Niestety nie podała żadnych dodatkowych informacji na temat jego zawartości, nie wiemy też kiedy powinniśmy się go spodziewać. Przypomnijmy, że podobnie jak w przypadku pierwowzoru i jego dodatków dystrybucją w Polsce zajmie się firma CD Projekt, póki co data premiery pozostaje owiana tajemnicą. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=42081 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 No i bardzo dobrze ze tym sie zajmnie CDP. Czekam na demo z niecierpliwością. Mogli by pomyśleć nad jakimś fajnym MP jeszcze (nowe tryby, wieksze wykorzystanie bullettime'a itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 W serwisie Joystiq możemy znaleźć informację, że studio deweloperskie Monolith Productions i jego obecny właściciel Warner Bros Interactive Entertainment odzyskali prawa do marki F.E.A.R., do tej pory trzymane w rękach firmy Sierra Entertainment, czyli wydawcy pierwszej odsłony gry i jej późniejszych dodatków. Tym samym Project Origin, określany mianem duchowego spadkobiercy wspomnianego FPSa, został przemianowany na F.E.A.R. 2: Project Origin. W końcu wyznaczono także datę premiery tej produkcji - gra powinna ukazać się 10 lutego przyszłego roku na komputerach PC oraz konsolach Xbox 360 i PS3. Zapewne fakt, iż Warner Bros udało się odkupić prawa do nazwy związany jest z ostatnimi problemami Sierry. Jak pamiętamy Activision Blizzard uznało ją za przynoszącą niewielkie dochody cześć spółki i w efekcie wstrzymało prace nad większością przygotowywanych przez nią gier, między innymi Chronicles of Riddick: Assault on Dark Atena i World in Conflict: Soviet Assault. Obecnie jednej z najbardziej zasłużonych w branży firm grozi nawet całkowite zamknięcie. sors - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=42825 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Fabuła może zaczynać się nawet 20 lat przed tą z fear, a i tak będzie chodziło o "idź z A do B i zabij wszystkich". ;) Osobiście grałem w dodatki i wolałbym, żeby zaczynała się po nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Fabuła może zaczynać się nawet 20 lat przed tą z fearSkąd wiesz o fabule ? a i tak będzie chodziło o "idź z A do B i zabij wszystkich"Jak dobrze myślę, to w każdej grze tego typu tak jest ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Fabuła bedzie sie zaczynała na 20 sec (min ?) przed końcem pierwszej części fear'a (dodatki są olewane w tym przypadku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 "Fabuła może zaczynać się nawet 20 lat przed tą z fear, a i tak będzie chodziło o "idź z A do B i zabij wszystkich"." w tym zdaniu chodziło chyba autorowi, że gra będzię typową ("bezmyślną") strzelanką, a fabuła jest tu mało istotna, więc nie dziel (Stachuuu) jego wypowiedzi na dwie części, bo wtedy traci ona prawidłowy sens, a zyskuje inny -> typowe dziennikarsie posunięcie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 http://www.gametrailers.com/player/39889.html + starszy trailer, ale widzę, że nie ma go w tym wątku... Replica Assassin w akcji, I love these guys... :) http://www.gametrailers.com/player/33479.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Dziwny i nieciekawy (imo) trailer ;] http://www.gametrailers.com/player/41554.html I tak czekam na gre bo inne filmiki i gameplay movies były na prawde zachęcające ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 A mi trailer się podoba :D tzn. to zlepek już pokazanych filmików, ale koncepcja filmu jest fajna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Pogralem dzisiaj chwile i musze powiedziec ze nowa odslona nie zawodzi-bynajmniej w ciagu 15 min gry ;) graficznie nie ma jakiegos przepychu ale i nie jest zle , nie wiem na czym smigala gra ale bylo szybko i plynnie. etap w ktory gralem rozgrywal sie w zrujnowanym miescie i musze powiedziec ze bardzo mi sie podobal!, naprawde dobrze odwzorowali zniszczenia i mialo sie wrazenie ze przez miasto przeszedl jakis huragan albo wybuchlo sporo bomb. Sama rozywka przypomina ta z poprzednich czesci ale moim zdaniem to jest na + i w tym temacie nie trzeba nic zmieniac.Wrogowie potrafili niezle zaskoczyc co oznacza ze tworcy gier podniesli jeszcze wyzej poprzeczkie jesli chodzi o ich IO. 15 min to zamalo aby cos wiecej napisac-jednak mam wrazenie ze ta gra zapewni to co powinna: fun fun i fun z grania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) Pogralem dzisiaj chwile i musze powiedziec ze nowa odslona nie zawodzi-bynajmniej w ciagu 15 min gry ;) graficznie nie ma jakiegos przepychu ale i nie jest zle , nie wiem na czym smigala gra ale bylo szybko i plynnie. etap w ktory gralem rozgrywal sie w zrujnowanym miescie i musze powiedziec ze bardzo mi sie podobal!, naprawde dobrze odwzorowali zniszczenia i mialo sie wrazenie ze przez miasto przeszedl jakis huragan albo wybuchlo sporo bomb. Sama rozywka przypomina ta z poprzednich czesci ale moim zdaniem to jest na + i w tym temacie nie trzeba nic zmieniac.Wrogowie potrafili niezle zaskoczyc co oznacza ze tworcy gier podniesli jeszcze wyzej poprzeczkie jesli chodzi o ich IO. 15 min to zamalo aby cos wiecej napisac-jednak mam wrazenie ze ta gra zapewni to co powinna: fun fun i fun z grania :) :| :blink: a co to Fear2 wyszedł już na pieca ? Premiera Luty 2009 Edytowane 1 Listopada 2008 przez rmvbhd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) Z jego wypowiedzi idzie wywnioskować że miał okazję gdzieś w nią chwilę pograć, jakieś targi czy coś ;-). Edytowane 1 Listopada 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Premiera Luty 2009Raczej 9 styczeń :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 :| :blink: a co to Fear2 wyszedł już na pieca ? Premiera Luty 2009 testowalem na micromania game show w Paris- czyli prawie kolo domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 gladiac to ty ? :) Ja nie wiem czy czekać, w zasadzie pierwszy exp do fear przeszedlem na luzie, ale drugiego już nie dałem rady zmordować, więc nie wiem, czy ten klimat dalej będzie 'pociągający'. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Na oficjalnej stronie FEAR2 mamy "nowe" trailery: http://projectorigin.warnerbros.com/projec...country_code=en Bardzo ciekawy art o AI w Fear i grach w ogole http://fear.org.pl/forum/viewtopic.php?t=2957 Wysyp skrinów: http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=307264 Wygląda to jak ciut bardziej podrasowana wersja Fear1 wiec powinno chodzić jak burza na dzisiejszych kompach. Nie pozostaje nic innego jak wyczekiwanie dema (może bedzie i wersja MP :) jak to miało miejsce przy okazji premiery F.E.A.R. 1). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 gdyby tego nei podpisano 'fear 2' to bym pomyślał, że dodatek do 1 części. Mam nieodparte wrażenie, że ta gra będzie jak mój dzisiejszy odgrzewany karp w mikrofalówce z wigilii- niby wciąż dobry ale po co to jeść skoro są świeżutkie krokiety ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 F.E.A.R. to jedna z lepszych strzelanek w jakie grałem. Gra ma dobry klimat i świetne AI. Z drugiej strony materiały dotyczące kolejnej części prezentują się raczej nieciekawie. Nowa odsłona wygląda w nich niewiele lepiej niż stary F.E.A.R. Ale zobaczymy... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 FEAR + EXP + Perseus Mandate zaliczone ^^ Czekam z niecierpliwością na tą część. Mam nadzieję, że na GF6100 ruszy, jak nie to powrót na 73GT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 FEAR + EXP + Perseus Mandate zaliczone ^^ Czekam z niecierpliwością na tą część. Mam nadzieję, że na GF6100 ruszy, jak nie to powrót na 73GT :P chyba zartujesz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ostatnio sporo zagrywałem się w F.E.A.R Combat, więc jak MP będzie ta jak w tym dodatku pod MP to jest na co czekać. Singla od biedy też się przejdzie. Ogólnie to 1 nawet nigdy nie ukończyłem (będę to musiał nadrobić), bo więcej grałem właśnie w MP. Cóż zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 chyba zartujesz:) Pod jakim względem ? Ogólnie to 1 nawet nigdy nie ukończyłem Ukończyć choćby dla samego zakończenia, ten wybuch wygląda lepiej niż w crysis'ie xD Dodatki sobie odpuść, są co najmniej słabe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...