sudzio Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam Mam problem mały. Mam zanienione kanały. Lewy głosnik gra to co powinien grac prawy i na odwrót. O ile w przypadku wzmacniacza to nie problem bo wystarczy chincze zamienic o tyle ze słuchawkami jest juz gorze. Trudno je odwrotnie na głowe założyć :P To samo miałem na starej karcie dźwiękowej. Wszystkie kable z kompa do wzmaka i ze wzmaka do kolumn są napewno prawidłowo podłączone. Próbowałem też z innymi kablami i innym wzmakiem - to samo. Wydaje mi sie że to z kompem cos nie tak. Czy jest gdzies w windowsie opcja zamiany kanałów? Jak juz powiedziałem po zmianie karty dźwiekowej jest to samo wiec to raczej winda cos miesza. Niby sprawa błacha ale troche głupio gra w słuchawkach w COD-a kiedy słyszysz wroga z lewej strony a z prawej dostajesz z kolby w łeb :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Daj opcję restore Defaults ( jeśli masz kartę audigy i stery creative ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartensEleven Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Czy jeśli dajesz suwak w Winampie w lewo to gra Ci prawy głośnik? bo jeśli dając lewą stronę w Winampie, gra Ci lewa strona w słuchawkach i głośnikach to wszystko jest wporządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jakby było wporządku to by nie było tego topicu :] Reset sterów tez nic nie daje, mówiłem ze na starej dzwiekówce było to samo. Jakies inne pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 A moze poszukaj gdzies w sterach opcji "reverse stereo"? Rozwiazalaby ona Twoj problem. Ew. jesli nie w sterach, to korzystac z niej w kazdym programie w ktorym sie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ktos ma jeszcze jakies pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudzio Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Ktos ma jeszcze jakies pomysły ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...