rezo_ Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Witam, zmieniłem zasilacz na Tagana 420 W i komputer teraz nie chce sie uruchomic. Po wcisnieciu klawisza uruchamiajacego na obudowie komputer wlacza sie i w tej samej sekundzie sie wylacza. Po prostu startuje na ulamek sekundy wiatraki tez i od razu sie wylacza z powrotem. Pisze od kolegi. Pomozcie prosze bo nie wiem juz co robic. Wtyczki do plyty glownej na pewno sa dobrze podlaczone. Czy to moze byc jakies spiecie czy o co chodzi? Edytowane 23 Lutego 2006 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertoudi Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Podłacz to małe 4 pinowe złącze od zasiłki do mobo, a jak masz podłączone to odłącz. N starym zasilaczu tez tak miałem, odłączyłem i poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 OK juz wszystko dziala. Zdementowalem calego kompa, wyczyscilem, przejechalem odkurzaczem i smiga jak ta lala. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...