kubajakubek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Mam pytanie odnośnie tego procesora, Cio powiecie mi odnośnie ejgo seri i innym danym jak to wpływa na możliwości OC?? Oto jego dane : AMD Athlon XP Core Thoroughbred B High end CPU Model 8 Performance Model 2200+ Working frequency 1800MHz Package Type OPGA Operating Voltage 1,60v Max. Operating Temperature 85°C L1 Cache 128KB L2 Cache 256KB Multiplier 13,5x FSB Frequency 266MHz Stepping Code AIUHB Manufacture Year Year 2002 Manufacture Week Week 51 Production Batch M Batch Production Number 0095 Laser Marker ID 51 Process Technology 0,13u Estimated Thermal Power (Currently Disabled) Codes Code One AXDA2200DUV3C Code Two AIUHB0251MPMW Code Three F408977280095 Generated by OPN64 (v0.4.0) I cio z tego moge wnioskować ?? :-| wszystko rozumiem oprucz : Stepping Code AIUHB Manufacture Year Year 2002 Manufacture Week Week 51 Production Batch M Batch Production Number 0095 Laser Marker ID 51 Process Technology 0,13u Estimated Thermal Power (Currently Disabled) Edytowane 23 Lutego 2006 przez kubajakubek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ciezko poszukac??????? 3 sekundy roboty. Jeszcze na gorze strony bykami napisane SPIS TEMATOW AMD!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Tak tylko prosze o czytanie moich postów do końca. W tym temacie bo go czytałem nie znalazłem odpowiedzi na te pytanie które zadałem czyli co oznaczają te kąkretne oznaczenia (jaki wpływ mają) : Stepping Code AIUHB Production Batch M Batch Production Number 0095 Laser Marker ID 51 Process Technology 0,13u Estimated Thermal Power (Currently Disabled) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Poszukaj chłopie! Tysiące razy było tłumaczone, w gazetach, w serwisach internetowych, na forach Co to jest barch, serial, seria, stepping. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 A mogł byś mi napisać coo to jest i cio daje :) bynajmiej bym czas zaoszczędził :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Tak tylko prosze o czytanie moich postów do końca. W tym temacie bo go czytałem nie znalazłem odpowiedzi na te pytanie które zadałem czyli co oznaczają te kąkretne oznaczenia (jaki wpływ mają) : Stepping Code AIUHB Production Batch M Batch Production Number 0095 Laser Marker ID 51 Process Technology 0,13u Estimated Thermal Power (Currently Disabled) 1) Stepping, czyli seria wafla. Na jej podstawie najczęsciej określa się możliwości o/c proca 2) Tego nie wiem 3) Numer jąrda na waflu. 4) Nie wiem 5) Proces technologiczny 6) Energia cieplna procesora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 kubajakubek: "bynajmiej bym czas zaoszczędził" moze na zlotej tacy jeszcze? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajakubek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Nie bądz beszczelny !! Forum jest poto aby komuś pomoc, doradzić a nie aby osoby ktore nie znają odpowiedzi udzielały się na inny temat!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...