redsnake56 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam, posiadam płytę taką jak w sygnaturce. Mój problem to temp procka. Nie schodzi poniżej 50 C :( Radiator założony zgodnie z instrukcją z FAQ. Pasta Arctic Ceramique. I cały czas min 50 C zmieniłem już bios bo myślałęm że to jego wina, zainstalowałem Speedfan ale żadnej poprawy. Dodam że radiator nie wydaje się mieć 50 C Co mgę jeszcze zrobić żeby stwierdzić że to po prostu zły odczyt czujnika a nie rzeczywista temp procka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Masz dodatkowa wentylacje obudowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 A czytales temat o tej plycie?? Czy tak trudno go znalezc?? Tam jest odpowiedz na twoje pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no i moze bys napisal co za chlodzenie masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian1980 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mialem ta sama plytke, ona poprostu oklamuje temp okolo 12 stopni w dol, wiec jesli masz 50 to naprawde masz 38-39, te plyty to taki szajs, kupilem to gowno i odrazu oddalem, teraz mam asusa i jestem zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsnake56 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Moje chłodzenie TU W OBUDOWIE MAM JESZCZE 2 WENTYLE ARCTIC COOLING Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...