Kuba TNW Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Pytanie w temacie. Pytam, bo miałem kompa (właściwie nie ja) i nagle przestała chodzić, więc wymieniłem tam płyte i proca bo się nie opłacało tylko proca, a płyta została i leży nie sprawdzona... i nie wiadomo. Moge w nią spokojnie wpiąć proca i sprawdzić? Nie ma ryzyka? MOBO: ECS K7S5A (socket A) CPU który się tam spalił albo zepsuł (na pewno nie działa bo sprawdzałem na innych konfigach): AMD Athlon 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Moze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba TNW Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 A jakie jest pradopodobieństwo tego, że może palić? Jaki procent? A jeśli bym zresetował biosa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...