Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Czy opłaca się kupić płytkę Gigabyte Ga-k8ns?? Jak jest z nią pod względem podkręcania wydajności, jeżeli źle to co można kupić pod agp w podobnej cenie?? A co myślicie o tym Asrocju dual sata IIZ?? TO podobno dobra tania płytka. Edytowane 23 Lutego 2006 przez Kowalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 k8ns jest na 753 a asrock podany przez ciebie jest na 939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Wiem. Ale tak czy tak zmieniam proca więc jestem elastyczny :oops: :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 a ile masz kasy na modernizacje lepiej brac 939 bardziej przyszłosciowy jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Tak, ale fundusze mam troszke ograniczone-max.600 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 592 zl bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 asrock na s939 to doskonaly wybor za tak male pieniadze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 asrock na s939 to doskonaly wybor za tak male pieniadze...Ale nie jestem chyba w stanie zaufać temu chipsetwi Uli. Nie wiem, nigdy nie miałem, ale wybiore chyba coś na s754. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Przeczytaj w temacie o płycie, i faq o niej w dziale 754/939/940, same bardzo dobre opinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarith Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ten chipset od ULI to jest najlepszy chipset na rynku. Bije może nie na głowę, ale spokojnie nforce4. Strach pomysleć jakby połączyć to z DFI ;) Co do przyszłościowosci, to obie są nieprzyszłościowe jesli patrzeć na wejście na AM2. Chyba, że AMD będzie podtrzymywać 939 i jakieś proce wypuszzac na ten socket. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 W asrocku można zastosować przejściówke na am2. Ma future cpu port czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...