Hesos Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Heja Problem polega na tym że nie mam pojęcia jakie stery wsadzić do płyty głównej Acorp na chipsecie via. Stara płyta pod celkiem 433 chodzi. I problem jest taki że filmy skaczą troszkę i wiem że to wina sterów ale nie wiem jakie zainstalować. Czy jakiś użytkownik peceta o podobnych parametrach i niekoniecznie ;) może mi pomóc??? celek 433 pł. Acorp 128ram grafa savage4 16mb wielkie dzieki Edytowane 23 Lutego 2006 przez Hesos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) jeśli to via to zainstaluj via 4 in 1 retro do pobrania np stąd klyk miałem tez acorpa z celkiem 500 mhz :P móh pierwszy komputer ( nie licząc komodorki i amisi :P) pikne czasy to były Edytowane 23 Lutego 2006 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...