123Frytki Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam wlasnie kumpela doręczyła mi swoj komputer który jej spadł przy przenoszeni jak mowi z wysokosci okolo 20cm :) po właczeniu kręcą sie wiatraki i zima :) jak myslicie co moze sie spierniczyc przy upuszczeniu kompa ? płyta procek ? bo chyba jedno z tych dwoch jak sie troche komp zagrzeje to to oblookam :).Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 hehe to co ona go na kolanach przenosila ?? :) A co do zapsucia to moglo sie sporo zrypac: urwane agp, lub radiator sie moze przesunal na procku. Jest duzo naprawde mozliwosci. Sprawdz czy nei ma uszkodzen mechanicznych najpierw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 jak sie troche komp zagrzeje to to oblookam :).Pozdrawiam hehheh to ty go jeszcze nagrzewasz :lol2: pomóż sobie zapalniczką szybciej się odpali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Mógł paść dyskacz, najlepiej dostań się do środka i zobacz co jest nie na swoim miejsu. Później odpalaj. Kiedys kumplowi przy przeworzeniu jednostka podskoczyła w bagażniku i padł dyskacz, jak podłaczył to tylko chwile pochodził po czym nie wydał juz z siebie żadnego dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Rozkręć i złóż na dywanie. Mi spadł z wyższej wysokości, na szczęście jeszcze nie miał włożonego dysku :D Przetrwał ale obudowa się wygięła, teraz jest krzywy. Możliwe, że po prostu "kabelki się poluzowały". Jak pisałem - rozkręć go pokolei, obejrzyj wszystko czy nie ma uszkodzeń mechanicznych i złóż poza obudową, jak wszystko będzie działało (A powinno, obawiam się tylko o "dyskacz" :D) to włóż go do skrzyneczki i już. Skasuj koleżance 20zł :D:D Żartuję, jeszcze jej dopłać za możliwość przechowania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesiek398 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Mi kiedyś też spał z dyskiem WD w środku działa do dziś kompa jest z 98 roku <lol>. Rozkręć tak jak koledzy mówią :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 bardzo mozliwe że procek dostał sztycha, jak jakiś athlon z odsłonietym rdzeniem to wcale bym się nie zdziwił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) bardzo mozliwe że procek dostał sztycha, jak jakiś athlon z odsłonietym rdzeniem to wcale bym się nie zdziwiłHehe Ptys trafiles procka szlag trafił najpierw z buta w obudowe zeby sie otwarła sciagam radiator tak napoczątek i co widze rdzen z jednej strony upierniczony :lol2: no co do reszty płyty to wyglada ok AGP tez sie trzyma a dysk wlasnie sprawdzam :) no i procek poszedl do piachu naszcescie tylko 600mhz :) wiec włozylem jej 800 bo akurat mialem pod ręką :). gUpie baby i tyle :) przenoszą komputer jak meble :lol2: .Dzięki za wszystkie odpowiedzi:) Aaa a co do koleżanki to mam nadzieje ze odpłąci mi w "naturze" hehe :lol2: za naprawe kompa wkoncu co jak co ale musialem poświęcic na to mase czasu (30 min :lol2: ) .3majcie sie :) Edytowane 23 Lutego 2006 przez 123Frytki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...