NAZIR Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Heh! A to ciekawe. Też kiedyś wierzyłem w Guttasyny (przejąwszy dogmat z internetu) do czasu aż je sobie sprawiłem i zacząłem składać układ. Po 2 godzinach mordowania się coby jakoś ułożyć ten shit 2 metry poleciały na śmietnik (łamały się bardziej niż jakiś najzwyklejszy noname pvc który też akurat miałem). W końcu stanęło na Tygonie - raz a porządnie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Ja kupuję w OBI u mnie w mieście. Nie mam aparatu ,ale bym ci pokazał jak na odcinku 10-cm węża mam kąt 90 stopni bez żadnego załamania. Na tym węzu jeszcze wisi AT-305, który też swoje waży. Pomimo tego wąż pozostaje niezałamany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Benito, ale mi nie chodzi o licytowanie się fotkami komu się bardziej zgina :lol: tylko stwierdzam fakt, że ja trafiłem na strasznie badziewny i bardzo się na nim zawiodłem. I tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 No i dobrze, mógłbyś popaść w kompleksy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 raczej wątpie- cena tygonu powala ale raczej nie kupi sie nic lepszego :wink: Nie ma to jak odrobina luksusu w kibelku nie Nazir? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Czy ktos ma dostep do wezy Guttasyn 8/10 i moglby zalatwic 3m? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...