mikosz83 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) Witam serdecznie Mam drugi stary komputer, wymieniłem płyte VIA na inny INTEL 815 z prockiem, dokładne dane --> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=85080343 . Po zamontowaniu i częściowo źle podłączone kabelki od diodów power ledd, hdd led nie moge wejść normalnie do windowsa. Na monitorze pokazuje białe tło z napisem HEWLET PACKARDS a na dole menu ESC , itd nie pamiętam. Nie reaguje na klawisze. Myśle ze trzeba pogrzebać cosik w na płycie ? Nawet nie da się wejść do BIOSu za pomocą DEL. Nie wiem co mam zrobić :( Druga sprawa, co źle zrobiłem że po właczaniu na zasilaczu komp włacza sie odrazu zamiast jak powinno ja sam włączyć POWER ? Po trzecie, znacie instrukcje obsługi tej płyty ? chcę dostać do instrukcji jak podłączyć poprawnie kabelki, jedynie power led nie działa a hdd i reset działa. Prosze o pomoc. Z góry dziękuję Edytowane 23 Lutego 2006 przez mikosz83 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 w hP-kach sie nie wchodzi do biosu przedz del tylko f2, albo esc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...