Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Co lepsze?? Sempronik 3000+ czy Celeronik D331 2.66ghz?? Co lepiej się kręci jest wydajniejsze w grach?? Zastanawiam się nad modernizacją płyty głównej i proca i po prostu nie wiem jaką platformę wybrać. Amd czy Intel?? Pomóżcie. :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 AMD na 939 jak masz kase. Najlepiej Venice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Celeron to syf, bierz amd a nie intela jak do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Jesli gry to tylko AMD :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Dzięki, bo już miałem zamiar skusić się na "częstotliwość" tego syfu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 AMD ma "fabrycznie" mniej.. ale np. 3000+ odpowiada intelowskiemu 3GHz :D Widac kto rzadzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Tylko nie wiem co do konkretnego modelu?? Czy są wogole sempronki na venice a nie na palermo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Czy są wogole sempronki na venice a nie na palermo??Było wiele razy :mur: Palermo-venic z 128 cachem. Ludzie poszukajcie czasami :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ale po czym to rozpoznać "w sklepie"?? Przecież nie mam jak sprawdzić na cpu-z. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 jezeli internetowy to napisane powinno byc na stronie... a tak to chyba na pudelku.. :P ale pewny nie jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ale po czym to rozpoznać "w sklepie"?? Przecież nie mam jak sprawdzić na cpu-z. icon_redface.gifO co Ci chodzi, jak rozpoznać, nie ma innych sempronów poza 3000+ palermo na 939. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowalek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Było wiele razy mur.gif Palermo-venic z 128 cachem. Ludzie poszukajcie czasami mur.gif To czmeu napisałeś że są?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...