Skocz do zawartości
Nawi

Jak Zrobic Tube Na Panelu

Rekomendowane odpowiedzi

witam chcialbym sobie zrobic jakis fajnie wygladajacy wlot powietrza do kompa na panelu przednim. Znalalzem zdjecie, i na jego podstawie chce zrobic cos takiego, z czego to zrobic, czy mozna to gdzies kupic

post-131077-1140731272_thumb.jpg

@edit

bass-reflex znam ale zadna nie przypadla mi tak do gustu, sam nawet jedna kupilem ale nie podoba mi sie gdyz chce zeby byla jakby powiedziec masywniejsza, porownaj se to zdjecie co dalem a bass reflex nawet te 12 cm ... N/C :P

Edytowane przez Nawi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuje udac sie do ogrodniczego, i rozgladnac sie za jakas ladna doniczka z wywinietym rantem.

Albo, kawalek twardego styropianu, cyrkiel, ostry skalpel, papier scierny, troche maty szklanej i zywicy a na koniec szpachla.

Tak czy inaczej nie dasz rady zrobic nic bez nakladu pracy...i to konkretnego.

Edytowane przez Carl0s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jakie do tego potrzeba warunki w mieszkaniu? :> wystarczy 2m kwadratowe, nożyczki, pędzel i toche świzego powietrza.. ostatnio obklejałem moją budę matą... poszło jakieś półtpora metra kwadratowego maty szklanej, na balkonie...

chcesz być pr0 moderem to musisz podejmować wyzwania :D.. inaczej Twoj mod spełznie na OK-modzie co następnie doprowadzi że posypią się skądinąd znane komentarze :)

Edytowane przez PelzaK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi