devdd Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 ccr.podkrecanie.sky.pl/wyniki.php - jak to zobaczylem to myslalem, ze z krzesla spadne... ciekawe kiedy to sciagna... :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msz Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Chcecie mieć podobny wynik? Kiedyś odpaliłem przypadkiem CCRa z innego kompa w domowej sieci. Test trwał 3s. A wynik że mało z krzesła nie spadłem, na K6-3 400. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadaya Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 To zadanie dla XProot-a :lol: skoro GF-sa puścił tak wysoko (post REKORD PODKRECANIA!!!GFORCE......) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 jak dla mnei to jest jakiś trochę kantowany wynik jak może mieć fsb 2000 ???????????/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 To musi byc jakis trick, bo inaczej... 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Koleś rozszyfrował algorytm sumy kontrolnej i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]Koleś rozszyfrował algorytm sumy kontrolnej i po problemie.i to nie pierwszy bo słyszałem że Lisek też coś takiego zrobił już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 niekoniecznie, czasem na niektorych kompach zdarza sie taki "fajny" wynik i wtedy jak masz wynik+ CRC, wiec dane mozesz byle jakie wpisac.. autorzy potwierdzaja blad. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Hehe za miesiac bede mial OCZ PC3200 400 mhz i puszcze sobie mojego athlona na fsb 200 to zobaczymy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Hehe za miesiac bede mial OCZ PC3200 400 mhz i puszcze sobie mojego athlona na fsb 200 to zobaczymy :)) Oczywiście zapodasz jakieś wyniki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 Przeciez zrobienie tego jest prostrze niz budowa cepa. W pliku z wynikami trzeba zmniejszyc chocby jeden odstep i juz masz wyniki a'la 2012rok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 22 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2002 i to nie pierwszy bo słyszałem że Lisek też coś takiego zrobił już No zrobiłem... CO prawda nic nie rozszyfrowałem :) Ale zrobiłem z 10 testów pod rząd i w końcu wyskoczył mi w programie taki śmieszny wynik.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...