udf Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam, zakupilem kontroler USB 2.0, dokladnie niewiem jak mam plyte glowna ale jest z chipsetem i430tx pciset (233mmx), gdy podlaczam do PCI to monitor sie podnosi, na innym komputerze chodzi normalnie... mam jeszcze na plycie wejscie, jest to 2 rzedy po 5 bolcow i podpisane usb czy moge jakos uratowac sytajce? inna kontroler usb mi chodzil.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Co znaczy monitor sie podnosi? Nie rozumiem tego posta za bardzo :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 bez sensu jest to co napisałeś, ale ok... podlącz kartę usb 2.0 do innego portu pci. wejdź do biosu, spróbuj zablokowac usb z płyty, albo znajdź zworki na mobo. ewentualnie zrób upgrade biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 dokladnie niewiem jak mam plyte glowna - to wszystko wyjaśnia :mur: - najpierw się dowiedz, a później pisz !!!!! Pozdr. :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...