ironreiker Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Witam!! jaką ma wartość ten rezystorek?? jest mi to pilne potrzebne do jak wlutowywałem swój to wystrzelił jak z procy i tyle go widziałem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 bo go przegrzałes a swoja droga daj kropelke cyny i też będzie dobrze miałem tak zrobionego radka 9800se@pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironreiker Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Wystrzelił bo nacisnołem na krawedzi. Mówisz że jak to po prostu zlutuje to bedzie ok i nie uszkodzi to karty?? wolałbym to jednak zrobić tak jak powinno to być czyli z rezystorkiem wolałbym to jednak zrobić tak jak powinno to być czyli z rezystorkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) będzie dobrze, zaufaj mi ;), działał tak przez dobre 8 miesiecy, po czym go sprzedałem Edytowane 23 Lutego 2006 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironreiker Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Tak tylko że to nie są jednachowe chipy i mogą różnie reagować na zwykłe zmostkowanie. taki rezystorek nie jest drogi, tylko skopałem sprawe że nie sptawdziłem jaką ma watrość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironreiker Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 nie widzi sie mi wywalać 30 zł na uszkodzoną karte. w akcie desperacji bede musiał go kupić czy ktoś mnie poratuje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironreiker Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 zmerzyłem i wyszło 6,8 k!! może to ktoś potwierdzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapek Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2006 Moj R9500@Pro juz z rok dziala bez tego rezystorka, po prosta go tam nie ma, nie ma z tym zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokrasa Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 Jakie zadanie ma Rezystorek - każdy chyba wie, i najlepiej jakby siedział na swoim miejscu (po to w końcu nie na darmo go tam wsadzili). Swoją (praktyczną) drogą bardzo wielu mod'erów lutuje tylko te połączenia bez rezystorka i też potoki są odblokowane i karta działa w 100%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...