juniorcs Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 chcialbym zalozyc sobie neostrade chodzi mi o 512 ale czy jak bym sobie zalozyl na poczatek 6000 na 24miesiace i po pol roku jest mozliwosc zmiany na wolniejsza ? bo w promocji bede mial pol roku za darmo ale pozniej zeby nie placic ~200 zł miesiecznie chcialbym przejsc na wolniejsza . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) na 90% TPSA nie da sie wycyckać w tak prostacki sposób ;) Ale spróbować zawsze można... Edytowane 24 Lutego 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natonek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 chcialbym zalozyc sobie neostrade chodzi mi o 512 ale czy jak bym sobie zalozyl na poczatek 6000 na 24miesiace i po pol roku jest mozliwosc zmiany na wolniejsza ? bo w promocji bede mial pol roku za darmo ale pozniej zeby nie placic ~200 zł miesiecznie chcialbym przejsc na wolniejsza .nie ma takiej mozliwosci <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Z tego co mi wiadomo to na wolniejsza opcje zawsze mozna przejsc ale wiaze sie to z odpwoiednia kara. Wiecej informacji wraz z kwota mozna znalezc w regulaminie neostrady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Pisze wyraźnie na stronie neostrady, ile kosztuje przejście z wyższej na niższą... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...