julas Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 dostalem od znajomego skaner Canoscan FB630P, niestety bez zasilacza... :sad: czy ma ktos moze taki sprzet w domu? potrzebuje informacji na temat napiecia i natezenia pradu wychodzacego z zasilacza. na skanerze udalo mi sie tylko znalezc info o napieciu 10,5V i polaryzcji wtyczki (tak to sie mowi?) bardzo prosze o info jesli ktos moze pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan25 Opublikowano 14 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2007 (edytowane) dostalem od znajomego skaner Canoscan FB630P, niestety bez zasilacza... :sad: czy ma ktos moze taki sprzet w domu? potrzebuje informacji na temat napiecia i natezenia pradu wychodzacego z zasilacza. na skanerze udalo mi sie tylko znalezc info o napieciu 10,5V i polaryzcji wtyczki (tak to sie mowi?) bardzo prosze o info jesli ktos moze pomoc! dostalem od znajomego skaner Canoscan FB630P, niestety bez zasilacza... :sad: czy ma ktos moze taki sprzet w domu? potrzebuje informacji na temat napiecia i natezenia pradu wychodzacego z zasilacza. na skanerze udalo mi sie tylko znalezc info o napieciu 10,5V i polaryzcji wtyczki (tak to sie mowi?) bardzo prosze o info jesli ktos moze pomoc! Odpowiedź: 10,5V - 500 mA Dane z zasilacza do CanoScan FB630P Stefan25 Edytowane 14 Lutego 2007 przez Stefan25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...