sebx Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam , Potrzebuję pilnej rady - pilnie jest mi potrzebny mały niezawodny dyktafon cyfrowy (czas nagrania min. 4 h) . Byłem w MM kupiłem w ciemno mp3 Creative Star Academy za 150 zł - no i mptrójki gra i owszem ale dyktafonik to jest słabiutki - czy są jakieś playery MP3 z lepszym dyktafonem tzn . głośniej nagrywające = lepszy mikrofon ??? W ciągu 7 dni w MM mogę towar wymienić na droższy i tak myślę czy nie lepszy byłby TEAC MP-111 za 179 zł ??? Teoretycznie wygląda na to ,że ma lepszą ergonomię obsługi ale jak z dźwiękiem i nagrywaniem ??? W MM był też chyba model TEAC MP-150 z wejściem line-in -> czy tu dałoby się podłączyć zewnętrzny mikrofon ??? Jakiego musiałby on być typu ??? . Sorry za tyle pytań ale w kwestii audio jestem zielonkawy :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 O playerach MP3 jest tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109265 Generalnie sposrod odtwarzaczy MP3 opinia najlepszego dyktafonu cieszy sie iriver. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ostatnio spotkałem się z odtwarzaczem mp3 z dyktafonem firmy Acer. Bardzo dobrze pod względem jakości. Nie znam modelu, ale warto rozejrzeć się za czymś tej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frozen` Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 O playerach MP3 jest tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109265 Generalnie sposrod odtwarzaczy MP3 opinia najlepszego dyktafonu cieszy sie iriver. a nie czasem iAudio?? własnie iRiver jest ceniony za piekne brzmienie i słuchawki ale słabszy mic w porównaniu z iAudio-za to on ma słabe słychawki(np u3) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
germanski Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 do autora za ta cene nie licz na dobry odtwarzacz mp3 z dobrym dykt ( swietny dykt jest np w t20 irivera ) ja natomiast polecam ci kupno msi 256 mb ma niezly dytafon poszukaj na forum.mp3store.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 a nie czasem iAudio?? własnie iRiver jest ceniony za piekne brzmienie i słuchawki ale słabszy mic w porównaniu z iAudio-za to on ma słabe słychawki(np u3) ? Moze i tak... nie wyznaje sie za dobrze miedzy tymi dwoma markami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) a nie czasem iAudio?? własnie iRiver jest ceniony za piekne brzmienie i słuchawki ale słabszy mic w porównaniu z iAudio-za to on ma słabe słychawki(np u3) ?Nie, costi ma rację. Dyktafon lepszy ma iRiver. Dźwięk - iRiver i iAudio. A słuchawki w iAudio nie są słabe. One są ... do wymiany (czytaj - do d#@&). ;) Edytowane 27 Lutego 2006 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...