ciachowy Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Tak pozatym po omegach mam w marku01 o 250 pkt. wiecej :) Obraz niejest jeszcze najlepszy taki jak powinien byc ale jest o wiele wiele wiele lepszy :) Testowalem takim malutkim programem ktory sprawdza dead pixele i dead pixeli niemam wogole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciachowy Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Swietnie...... ekran znow powoli zaczyna sie pierdzielic:| Teraz jestem juz w Polsce, komputer kupilem za granica i niemam jak go nawet wyslac na gwarancje bo niemam pudelka, niech to szlag;/ Zanim wyjechalem bylem w sklepach komputerowych i patrzylem na modele podobne do mojego. Gdy przypatrywalem sie widzialem tez takie pixele w IE ale byly mniejsze niz u mnie. Potem jakos zrobilem tak ze u mnie tez bylo jako tako ok. Teraz znow zaczyna sie powoli to rypac. Niewiem czego to jest wina, moze tego ze tak czesto powerplaya wlaczam jak wyciagam wtyczke zeby to dluzej chodzilo. Macie jeszcze jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...