jawala Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam wszystkich, czy ktoś może wgrywał nowy bios do Acera 3023 w wersji 1.20, który dostępny jest na ftp Acera ? Dziwna sprawa bo na stronie download najnowszy bios to 1.18 a jak wejdzie się na ftp to jest tam jeszcze 1.20. Proszę o jakieś spostrzeżenia po aktualizacji nowego biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel85 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Dziwna sprawa bo na stronie download najnowszy bios to 1.18 a jak wejdzie się na ftp to jest tam jeszcze 1.20.Tak samo było z biosem 1.18. Też najpierw był na ftp a dopiero poźniej na stronie acer'a. Widocznie taką mają polityke. Pewnie nikomu nie chce się aktualizować strony :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts_Alpin Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Ano też jestem ciekaw.Piszczie jak robiliście update biosiku.Pa Pa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor_25 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja domyslnie mialem ten bios wgrany w swoim 3024 :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts_Alpin Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Witam.Zrobiłem update biosu do wersji 1.20 ( z wersji 1.18).Ja zauważyłem przesunięcie o 1 stopień temperatury włączania wiatraka.Teraz włącza mi sie przy 58 i schładza do 48. Wizualnie nic chyba nie zmienili. Trochę nerwów zjadłem przy wgrywani tego biosiku.Skorzystałem z wersji aktualizatora pod Windą.Kiedy pasek postępu doszedł do końca ,komputerek sie pozamykał i.......wydawało mi sie na poczatku że umarł.Powyłączał sie i za "chiny ludowe" nie chciał sie włączyć.Włączałem go 10 razy i za kazdym razem nawet nie zaskoczył ekran powitalny tylko po paru sekundach się wyłączał.Próbowałem go odpalic raz na kablu ,raz na baterii i tak w kółko.A tu ciągle nic. Odłączyłem baterie i zasilanie ,odczekałem pare minutek no i wtedy w końcu zaskoczył.Róbcie aktualizacje z głową.Zresztą ja błędu żadnego nie popełniłem a i tak jakieś farmazony mi się działy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raistlin Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Podobnie zrobilem update pod windowsem... wszystko ladnie pieknie az do ponownego uruchamiania i zawieszka przy zamykaniu systemu. Odlaczylem kabel zasilajacy poczekalem az sie wyladuje bateria i potem na kablu bez problemu odpalilem lapka. Zmiany zauwazalne to - moim zdaniem wentylator czesciej pracuje + zmniejszyli taktowanie karty graficznej ( na starym po paru h gry w wymagajace gry grafika szalala ) -/+ inaczej go rozpoznaje cpu id Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Podobnie zrobilem update pod windowsem... wszystko ladnie pieknie az do ponownego uruchamiania i zawieszka przy zamykaniu systemu. Odlaczylem kabel zasilajacy poczekalem az sie wyladuje bateria i potem na kablu bez problemu odpalilem lapka. Zmiany zauwazalne to - moim zdaniem wentylator czesciej pracuje + zmniejszyli taktowanie karty graficznej ( na starym po paru h gry w wymagajace gry grafika szalala ) -/+ inaczej go rozpoznaje cpu id Jakiew masz teraz taktowanie grafiki? Wedlug readme taktowanie mialo byc onbnizone w lapkach z x700/64mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...