Kiczis Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 mam pamieci 2x512 samsungi uccc tak jak w opisie ;] i chcialbym ulepszyc ten podzespol i nie wiem czy dokupil drugie 1gb bo prawdopodobnie te nowo zakupione nie beda sie krecic wcale ;( czy moze np te co teraz mam dac do 2 kompa i tu zakupic jakies 2x1gb albo cos takiego ;] tak szukalem i jak narazie znalazlem patrioty llk 2x1gb... prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Coś słabo szukałeś. Wystarczy jeden rzut oka na testy w wątku o 2x1GB, żeby wiedzieć, że nie tylko Patriot produkuje takie pamięci <_< Nie wspomnę o tych, których jeszcze userzy Tweak'a nie testowali. Kupienie 2x1GB będzie zdecydowanie lepszym pomysłem, wyjdzie to drożej, ale taka przesiadka jest bezproblemowa i jeśli kupisz dobre pamięci, OC będziesz miał zagwarantowany. W przypadku dołożenia 2x512 możesz trafić na liczne problemy ze stabilnością, o OC nie wspominając. Próbowalem kiedyś sparować 4 kości TwinMosów i nic dobrego z tego nie wyszło, FEAR sypał się bez przerwy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 acha czyli bardziej isc w kierunku 2x1gb niz 4x512 mb. to ze jest wiele producentow kosci to wiem ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...