cipek-arek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam jaki sprzęcik kupić do tysiąca i żeby się dobre kręciło!!! Chodzi mi o AMD bo INTEL to raczej kiepski!!!PROSZE O POMOC!!!!płytka na PCI-ex i oczywiscie sosket 939!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Do czego potrzebujesz kompa?? Może DFI LP Ultra-D albo Epox i do tego sempron 3000+. EDIT: lukmek ;] masz racje ;] Edytowane 24 Lutego 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Albo kup Opka144 lub selekta by PITer. Do tego Epoxa 9NPA+ Ultra lub DFI LanParty nF4 Ultra-D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nie składam nowego!!!A ten operton dobry jest bo coś moło o nim słyszałem???A komp na gry!!!I wszystko własciwie szybki i wydajny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Nie składam nowego!!!A ten operton dobry jest bo coś moło o nim słyszałem???A komp na gry!!!I wszystko własciwie szybki i wydajny!!! Jest oparty na rdzeniu Venus (SanDiego), czyli na takim jak FX. Jak podkręcisz go do 2.8GHz, to masz FX-57. Możesz poczytać o opku tu. Edytowane 24 Lutego 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Tak a ile płyta do niego kosztuje!!!bo coś mi się wydaję że dużo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Lukmek mądrze prawi. Ten Epox co go Lukmek radzi kosztuje około 370zł, gdzieś widziałem za 350zł. Edytowane 24 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Tak a ile płyta do niego kosztuje!!!bo coś mi się wydaję że dużo Epox 9NAP+ Ultra kosztuje ok. 350 zł DFI LanParty nF4 Ultra-D kosztuje ok. 500 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 A moge prosić linki tych płytek!!!Bardzo mnie ciekawi ten operton ale czy jezt gorczy od athlona 64 3200+BOX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Od tego athlona rózni sie tym że ma 1mb cachu L2 i taktowanie 1,8ghz (2,0 ma a64 3200+) tyle że bardzo trudno go kupic w tej chwili to chyba tylko allegro pozostaje. Dawniej mozna go było kupic w pc-shopie ale teraz zostałe zamkniety, ale warto poszukac bo po podkreceniu masz FX'a. @EDIT: Epox DFI Oczywiscie nie patrz na ceny, w innych sklepach znajdziesz taniej. Edytowane 24 Lutego 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Dawniej mozna go było kupic w pc-shopie ale teraz zostałe zamkniety.Nie prawda, lukmek właśnie podał link do pc-shopu i jest otwarty normalnie już ;] http://www.pc-shop.pl/index.php?cPath=30_3...db2922b7077d0c3 144 albo 148 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Dziwne bo na stronie głównej pisze na czerwono: "Sklep jest obecnie nieczynny !! Za utrudnienia przepraszamy" A TU jest opek na allegro!! Dwa posty wyżej masz linki do tych płytek!!!!! Edytowane 24 Lutego 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Dziwne troche jest trudno dostempny to moze wadliwy???A moge prosić LINKE z jaką płytą bedie ładnie pykał ten operonek!!! http://ww.proline.pl/shop.php?prodid=ASROCK+K8+939DUAL-S2 a co myślicie o tej płycie!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Dziwne troche jest trudno dostempny to moze wadliwy???A moge prosić LINKE z jaką płytą bedie ładnie pykał ten operonek!!! http://ww.proline.pl/shop.php?prodid=ASROCK+K8+939DUAL-S2 a co myślicie o tej płycie!!!! Również bardzo dobra płyta, ale Epox i DFI moim zdaniem są lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Dziwne troche jest trudno dostempny to moze wadliwy???A moge prosić LINKE z jaką płytą bedie ładnie pykał ten operonek!!! http://ww.proline.pl/shop.php?prodid=ASROCK+K8+939DUAL-S2 a co myślicie o tej płycie!!!! Bardzo dobra płytka (patrz w siga), ale bez volt moda i wgrania BIOSu OCWB X nie podkrecisz tak proca jak na tamtych płytkach, ponieważ na standardowym BIOSie masz fsb max na 274 a vcora 1,45V. Edytowane 24 Lutego 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 jak bym kupił tego procka to mi zostanie z 300zł to jaką płytek do tej ceny kupie najlepszą!!!??? jak bym kupił tego procka to mi zostanie z 300zł to jaką płytek do tej ceny kupie najlepszą!!!??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13940 moze ta ups pokickałem odpowiedziałem na swoje pytanie (amator ze mnie na forum) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Wtedy wez osbie Epoxa 9NPA+ Ultra w apollo kosztuje 343zł tyle chyba mógłbys dołozyc. @EDIT: Tego MSI niegdy nie bierz juz sto razy lepszy bedzie asrock dual sata2. Edytowane 24 Lutego 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 jak bym kupił tego procka to mi zostanie z 300zł to jaką płytek do tej ceny kupie najlepszą!!!??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=13940 moze ta ups pokickałem odpowiedziałem na swoje pytanie (amator ze mnie na forum) Ta płyta jest na VIA K8T800Pro, czyli ma AGPx8, a ty przeciesz chcesz mieć płytę pod PCI-E. Od VIA trzymaj się z daleka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Raczej się skusze na Epox EP-9NPA+ Ultra nVidia nForce4 Ultra do tego opteron AMD Opteron 144 socket 939 BOX no i radka x800gto Ale mam nastempny probem jaki do tego zasialcz bo mój raczej padnie!!!jakiś szmelc!!! http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6068 ten by wystarczył na mój sprzęcik??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipek-arek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 no i nastempy problem w cenie tego opterona jest ten procek a on juz chyba jest lepszy http://www.proline.pl/shop.php?prodid=AMD+64+3500%2B+939+V+B własciwie nie wim dokładnie proste pytanie athlon czy operton i dlaczego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Zostaw w spokoju Athlona64 3500+ bo pójdzie kasa w błoto. Zasilacz HuntKey HK-400AP I nie pisz posta pod postem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jeśli chodzi o zasilacz, to kup NeoTACA Maximus 380W. Cichy, ma mocną linię 12V, stabilnie tzryma napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...