fifka Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Witam Kupiłem niedawno tuner Leadtek Winfast TV 2000 RM, wszystko działa dobrze lecz jest jedno bardzo denerwujące "ale": Nie moge sciszyc dzwieku programowo tzn. przez pilota. Program PVR wogóle nie reaguje, sciszam do zera i nic się nie dzieje. Oczywiscie spiąłem tuner z kartą kabelkiem ;), po jego odłączeniu wogóle nic nie słychać. Dodam jeszcze, że przy nagrywaniu również nie ma dźwięku. Tak jakby sygnał audio szedł bezpośredio do głośników. Proszę o pomoc o bardzo demerwuje mnie ciągłe wstawanie, aby przyciszyć głośniki. Mój sprzęt to: - Epox 8RDAE - Athlon XP Barton 2500+ - karta dźwiękowa zintegrowana z płytą firmy C-Media Konfiguracją Audio PVR: - Audio Device: C-Media Wave Device - Audio Out Control Line: Aux - Audio In Recording Line: Aux - Zaznaczone Campure Audio - Master Stream: Audio Dodaje screena z ustawieniami: KLIK Pozdrawiam PS. Można zaprogramować tego pilota żeby służył mi np do wyłączania komputera i obsługi Winampa lub Sub-Edita?? Edytowane 24 Lutego 2006 przez fifka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jumperr Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 mialem ten sam problem zmien w ustawieniach programu Winfasta ! Audio device masz na AUX zmien na inne mi zadzialalo jak zmienile na inne chya line in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fifka Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 Zmieniłem na CD i działa ! :) Poprostu zle wpiołem kabelek do płyty zamiat do AUX to do CD-IN :D Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...