szlovak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Witam podkręciłem już tego procka, na 2,66 GHz, napięcie rdzenia 1,5375 ale chyba mogłem nie zmieniać nawet, temperatura 57 stopni. Do ile kręcić bo trochę boję? co dziwne, napięcie rdzenia w EasyTune wacha sie od 1,58 (pełne obciążenie) do 1,62 (bez obciażenia) A może to nie napięcie rdzenia (VCoreA)? Chodzi stabilnie, grałem w doom 3 na radeonie 9800 i testowałem w 3dmarku i prime. Zasilacz Modecoma , feel, cięższy od tracera 400.Ile jeszcze kręcić? Edytowane 24 Lutego 2006 przez szlovak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 gdzie jest pytanie? wszysko zależy od proca !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlovak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) no ile kręcić, oto jest pytanie. Do jakiej temperatury. Zresztą kurna napisałem, o napięciu w EasyTune, więc czytać prosze tylko Edytowane 24 Lutego 2006 przez szlovak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 a kreć ile sie da byle sie nie spalił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlovak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 widzę że nie jesteś w temacie, tylko po co coś mówisz skoro nic nie wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 napisałem wyżej wszysko zależy od procesora bo wszysko kreci sie innaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szlovak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) ok, dzięki podkręciłem i umieściłem w sygnaturce. dzisiaj włączam kompa i wentylator jakby się zatarł, ale po kilku sekundach stał sięznowu cichy, więc zmieniłem szynę z 144 na 143 i napięcie procka spowrotem na 1,5375.W sumie żadna różnica w prędkości a procek będzei o 3 stopnie zimniejszy Edytowane 25 Lutego 2006 przez szlovak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...