pet3r Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam! niedawno mialem problem z kompem, zrobilem format, ale jedyny boot cd jaki mialem pod reka to WinME, wiec zainstalowalem, ale okazalo sie, ze potrzebuje on chyba nieskonczonej ilosci miejsca na dysku (katalog _RESTORE znajdujacy sie na dysku C zajmuje 2,5GB, a moj dysk to tylko 12GB), wiec chce wrocic do Win98 (komp ma swoje lata :) ). pomozcie mi przy tworzeniu boot cd, stworzylem jedna z nero, niby uruchamia z niej kompa, ale nie moge sformatowac dysku. mam kopie plytki z Win98 na dysku, prosze o pomoc przy nagraniu z tego w pelni dzialajacej plytki startowej dla W98! a moze ktos wie jak usunac katalog _RESTORE??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Poszukaj w sieci Hiren's BootCD, jest to obraz ISO płyty cd botowalnej z różnymi narzędziami, uratował mnie nie raz z kłopotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jest jeszcze chyba jego odmiana (lub dokladnie to samo) - Ultimate Boot CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...