LPKorn3324 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 mam problem mianowicie używam bitlorda do ściągania torrentów. Kilkanaście dni temu zacząłem ściągać jednego torrenta ważącego prawie 8 GB- ściągnąłem 3.5 GB i musiałem zrobić formata. Ściągany plik (a raczej 2 pliki) zostawiłem na jednej partycji i chciałbym teraz zacząć ściągać od momentu gdzie wcześniej skończyłem- czy jest to możliwe? Sam nie potrafiłem do tego dojść a nie mam tak dobrego łącza by móc od nowa bez problemu ściągać te pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jesli masz nadal plik torrenta, odpal go i zatrzyamj wszystko. Podmien pliki na te ktore juz sciagnoles i opdal w programie reczne hashowanie, czy tez inna opcje do ponownego sprawdzania zawartosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Otwórz torrenta, jako miejsce docelowe wskaż katalog gdzie leżą częściowo ściągnięte pliki, Bitlord je przehasciach!e automatycznie i wznowi ściąganie. Ten temat był już wielokrotnie poruszany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Albo PPM na torr'a -> Ręczne hashowanie i wszystko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ok sam sie połapałem jak to zrobić tzn zrobiłem tak jak radził samm-ur lecz przy ładowaniu torrenta wybrałem "wznawianie" zamiast ściągania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...