Deks Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Mam pytanie czy opłaca się inwestować w dual ddr? Czy bardzo to zwiększa wydajność systemu. Poprosze o linki do testów. Z góry dziękuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 A moze tak krolewiczu chociaz napiszesz jaka platforma ? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deks Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Przepraszam nie wiedziałem że to ważne. Pytałem ogólnie o ten patent. Czy musisz się tak oburzać Heat? Platforma : socked 939 z A64 3200+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Tu juz nie chodzi o oburzanie się tylko o czyste lenistwo z Twojej strony. To o co pytasz to PODSTAWOWE informacje dla posiadacza platformy na s939... Tu nie ma co dywagować tylko KONIECZNIE postarać się o Dual. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nie wystarczy zerknac na kilka testow?? Od ponad roku namnozylo sie tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...