Vengeance Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jak myslicie ( co byscie woleli) zalozmy: jakis ~1ghz procek klasy cel/duren i do tego powiedzmy radek 9500(pro) czy moze jakis athlon xp ~1.8+ i do tego radeon 9000 ? prosze rzwazyc wszystkie mozliwe rzeczy szczególnie gry/multimedia aleo innych nei zapomnijcie :P i zamieszczajcie tu jak przyjda wam do glowy jakises inne "komputerowe paradoksy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgadnij sam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 No co ty, przeciez drugi wybor jest tanszy - porownaj roznice w cenie miedzy durone a A XP a miedzi R9000 a GF4 (R9500) - a wydajnosciowo mniej wiecej bedzie to samo w grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ja bym wolal radeona 9500 a puźniej chlastnąc go na 9700 :) i jak bys sie wyrobił z $ to z athlonem xp zeby biegal..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ja bym wolal radeona 9500 a puźniej chlastnąc go na 9700 :) i jak bys sie wyrobił z $ to z athlonem xp zeby biegal..... praktycznie juz wycofano modele 9500 które można przerobic na 9700 btw: bierz 1700+ 0.13 i do tego gf 4ti 4200, proca podkręcisz i wszystko bedzie zapierniczać aż się dymic bedzie :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bierz 1700+ 0.13 i do tego gf 4ti 4200, proca podkręcisz i wszystko bedzie zapierniczać aż się dymic bedzie :D :D :DZgadzam się w 100%. Potem zmienisz grafe na ATI 9700 i będziesz się cieszył płynnym Doom'em 3 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 na gf4ti4200 128 ramu doom 3 800x600 powinien spoko juz chodzic no i detale srednie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bierz 1700+ 0.13 i do tego gf 4ti 4200, proca podkręcisz i wszystko bedzie zapierniczać aż się dymic bedzie :D :D :D Zgadzam się w 100%. Potem zmienisz grafe na ATI 9700 i będziesz się cieszył płynnym Doom'em 3 :) Dokładnie :!: Procek super do podkręcania, grafa jeszcze lepiej. W skrócie - niewiele kasy, troszkę wysiłku, :arrow: a efekt będzie piorunujący :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 o ja pierdziele wy zle zrozumieliscie topic wszyscy od gory do dolu (albo ja niejasnie napisalem) nie mam zamiaru kupowac zadnego sprzetu tylko chodzilo mi o "komputerowe paradoksy" np co lepiej slaby proc mocna grafa mocny proc slaba grafa duzo ramu slaby proc i na wspak i chodzilo mi o konkretne przyklady zeby wydajnosc czegos takiego byla rowna w obu przypadka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massai Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Kuba, ty nie kombinuj i nie filozofuj, lepiej podkręć tego radka mocniej, ma kartę dwa tygodnie a juz kombini co by tu zmienić ;-) Albo dodaj WC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...