LCC Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Miał ktoś z tą grafiką do czynienia w grach? Jestem nią zainteresowany. Chodzi mi o wydajność w porównaniu z jej ceną. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23455 Edytowane 24 Lutego 2006 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jest słabsza od 6800GT. Wersja SDI (ta w linku)jest wyposażona w Genlock-stąd taki koszt. Ale jeśli pomimo tej "zachęcającej" ceny chciałbyś ją zakupić-to zagadaj- może dostaniesz 10% upustu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Cena jest rzeczywiscie kusząca, ciekawe czy da sie ją wziąźć na raty ;) Edytowane 24 Lutego 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 szit.. powinni na forum zrobic mini test i wszystkich mega noobboww zbanowac -_- czy nikt ci jeszcze do tej pory nie powiedzial ze quadro to sa karty dla programistow ?? nie pograsz se na niej kup sobie ja :) i sam zobaczysz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...