PITer Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 a ja bym polecil YAMAHA F1 44x24x44 za 349zł :) www.gral.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja szuka m czegoś takiego do 300 zeta MAX, bo chwilowo malo kasy bo na abonament i instale za SDI musze zaplacic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Ja szuka m czegoś takiego do 300 zeta MAX, bo chwilowo malo kasy bo na abonament i instale za SDI musze zaplacic Hmm no to w takim razie Lite-On :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja szuka m czegoś takiego do 300 zeta MAX, bo chwilowo malo kasy bo na abonament i instale za SDI musze zaplacic Hmm no to w takim razie Lite-On :D Tylko ktory?? 48x24x48x czy 48x12x48x????? Mam problem czy t ocos da poza typi paroma sekundami?? Seria oczywiscie z 6eczką na koncu Moze sie jeszcze ktos odezwac?please Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja szuka m czegoś takiego do 300 zeta MAX, bo chwilowo malo kasy bo na abonament i instale za SDI musze zaplacic Hmm no to w takim razie Lite-On :D Tylko ktory?? 48x24x48x czy 48x12x48x????? Mam problem czy t ocos da poza typi paroma sekundami?? Seria oczywiscie z 6eczką na koncu Moze sie jeszcze ktos odezwac?please no cóz cdrw philipsa,sony, traxdaty od razu bym odrzucił.. zastanowiłbym się nad ASUSEm (choć jako cdrw malo popularne) . Jesli chodzi o Lite-on to miałem wczesniej teaca x4x4x32 :D teraz mam liteona bo akurat takie wtedy mieli 48x24x48x i powiem szczerze w sumie nie narzekam ale jesli miałbym do wyboru za ten sam cash teaca x40 i liteona x48 to oczywiscie brałbym x40 .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 naprawde dobrym wyborem będzie ta yamaha, wiem ze to 50 zeta ponad budżet, ale różnica między jakimśtam liteonem a yamahą będzie kolosalna. proponuje ci dozbierać te 50 zeta i kupić yamahe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 i oczywiście patrz na gwarancje, który ma najdłuższą (większośc na 2 lata, w zalezności tez od sklepu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Tylko LiteOn - mam od ponad 1,5 roku 12x10x32 i dziala niezawodnie. Tylko uwaga, jest wrazliwy na slabe zasilacze! Jako pierwszy wykryl agonalny stan mojego Codegena 250W co objawialo sie waleniem 9 plytek na 10 (pare dni pozniej zasilacz zdrowo sobie pizdnal). Wykluczona jest takze kombinacja Athlon + mnostwo RAMu + GF4 + 2xHDD + karty rozszerzen a to wszystko @235W (takie cos wlasnie mam) - napiecia sa taki funkowate ze ooo yeykoo - wypalenie plyty na 12x graniczy z cudem, musze piec na osemce :|. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Wesołek Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja szuka m czegoś takiego do 300 zeta MAX, bo chwilowo malo kasy bo na abonament i instale za SDI musze zaplacic Hmm no to w takim razie Lite-On :D Tylko ktory?? 48x24x48x czy 48x12x48x????? Mam problem czy t ocos da poza typi paroma sekundami?? Seria oczywiscie z 6eczką na koncu Moze sie jeszcze ktos odezwac?please Poza tymi paroma sekundami to nic więcej ci nie da. :) Ja zastanowił bym się na ASUS-em, o tej firmie już ktoś wspomniał. A konkretnie mam na myśli model Asus CRW-4816A (48x16x48x), jest to odpowiednik Teac-a CD-W548E. Oba napędy różnią się tylko firmwarem i ceną :D . P.S Cena w Komputroniku tego Asus-a 339zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 i oczywiście patrz na gwarancje, który ma najdłuższą (większośc na 2 lata, w zalezności tez od sklepu) Grarancja to podstawa, oszywiscie mysle nad jak najdluzsza decnis_600 A czy to jest ten model co PITer zapuscil?? YAMAHA F1 44x24x44 za 349zł www.gral.pl??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 A czemu nikt nic nie napisze o NEC'u? To sa naprawde dobre napedy fakt, ze mam NEC'a cd-rom juz od ponad 6 miechoff i chodzi z a j e b i s c i e cicho i wydajnie tak lubie :). Nagrywarki tez pewnie sa dobre a jak nie to Lite-ON albo Teac tylko ze 40x. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja szuka m czegoś takiego do 300 zeta MAX, bo chwilowo malo kasy bo na abonament i instale za SDI musze zaplacic Hmm no to w takim razie Lite-On :D Tylko ktory?? 48x24x48x czy 48x12x48x????? Mam problem czy t ocos da poza typi paroma sekundami?? Seria oczywiscie z 6eczką na koncu Moze sie jeszcze ktos odezwac?please A tak duzo na cd-rw bedziesz nagrywal? Jak nie to nie warto przeplacac. pewnie i tak cd-r beda glownie u ciebie nagrywanee :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 W sumie na cd-rw to chyba niewiele bedzie ale sam wiesz ze bedziesz mogl w razie czego do mnie skoczyc i nagrac za friko :D :D Za duzo nie bedzei ale jakas roznica miedzy tymi 12x a 24x jest oprocz sekund Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...