Adokit Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) ChkDsk sprawdza ten dysk i dochodzi do kroku 3 sprwdza Deskryptory Zabezpieczeń i staje na 63% po pewnym czasie wywala komunikat że nie można odczytac strumienia danych! Ja juz sam nie wiem co mam robić nie wiem czym mozna to naprwić o ile sie da to zrobić proszę was o pomoc moze ktos miał z was podobna sytuacje a jesli tak czy mozecie polecić jakis program do naprawy tego... Z góry Dzięki Edytowane 25 Lutego 2006 przez Adokit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Bad sectory ma.....?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adokit Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Bad sectory ma.....??własnie nie wiem bo nie chce mi testu skonczyc robiłem tez test hutil dla samsungów ale tam niby OK? Jestem tyle co po swięzym formacie wiec to nie wina systemu... Pojecia nie mam co to moze być...???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 A sprawdzales na innych tasmach, innym slocie...?? Moze cos podkrecales to zrestartuj biosa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adokit Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A sprawdzales na innych tasmach, innym slocie...?? Moze cos podkrecales to zrestartuj biosa... Wszystko OK, na tasmach zreszta jak cos bylo by źle mysle ze wywalałby sie wczesniej na tych testach? ...robilem wszystkim co sie dało nawet hdd regenerator nic nie zmienił w koncu w nocy zrobiłem Hutil-em Low Format i to pomoglo nie ma zadnych Bad Sektorów dysk przechodzi wszystkie testy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...