irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mam komputer jak w opisie :lol: jest to laptop, nie mozna wejsc do biosu itd. problem jest taki: odpalam to cudo w dyskietki startowej, bo jak zalozylem dos 6.22m to i tak nie chce ruszac z dysku, tylko krzyczy o to dyskietke. windows 3.11 tez nie rusza, bo myszke podalem logitecha, a powinno byc msmouse chyba. i jak sie nie pociac... reinstalacja systemu = zmienianie 20 dyskietek... :cry: co z tym dyskiem zrobic. juz nawet zrobilem a:sys c: i nic nie dalo... czy moze byc zepsuty? nie sadze. czy ma ktos instalke dosu 6.22? moze moja jest juz skopana po tylu latach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jezeli juz to "sys a: c:' ;) Zainstaluj WIN 95 - tylko 13 dyskietek, jak chcesz to ci podesle(obrazy). Mam tez Windows 1.03 i 2.01 jak cie to interesuje hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 jezeli juz to "sys a: c:' ;) Zainstaluj WIN 95 - tylko 13 dyskietek, jak chcesz to ci podesle(obrazy). Mam tez Windows 1.03 i 2.01 jak cie to interesuje hehe. sys a: c: tez nic nie dalo. ile zajmuje win95? ja mam na cdku tylko, a tu nie ma jak podlaczyc. A tak w ogole, to 95 chyba nie bardzo bedzie smigac na 386sx20 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 durny komputer nie chce uruchomic sie z hdd. co kurcze mam zrobic? i pyta o dyskietke DIAGNOSTICS. moze ktos ma cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A moze [brzydkie określenie na linuksa]a postawic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...