Skocz do zawartości
jadis

Pilna Sprawa Porada Sprzętowa

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadro wody się przelało !!! po 10 min bolą mnie oczy...monitor jest na wykończeniu...do tej pory używałem 20 calowej Belinea..dzisiaj jeszcze chcę jechać coś kupić 17 calowego..nie orientuje się na co zwrócić uwagę ..o co chodzi z tą jasnoscią,? kontrastem czas reakcji? albo z innej beczki....co powiecie na

SONY 17'' LCD HS75B rozdzielczość 1280x1024, piksel 0,264mm,jasność 250cd/m2, kontrast 500:1,czas reakcji 16ms,kąt widzenia 160/160, gwarancja 36miesięcy cena około 1 kilo złotych

wskazana szybka porada...

alternatywny to firma SIGMA 19'' ,piksel 0.264mm ,jasność 300cd/m2, kontrast 500:1, czas reakcji 12 ms, wbudowane głosniki,gwarancja 30 mies..cena około 1 kilo sto złotych

wskazana szybka porada w razie czego mój gg 2511322

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to:

* Procesory

* Płyty główne

* RAM

* Karty graficzne

* Gotowe zestawy

Forum nie jest przeznaczone do dyskusji o wyborze: laptopów, zasilaczy, myszek i klawiatur itp

Wszelkie pytania o konkretny produkt, problemy z nim związane, porady itp. należy kierować w odpowiednim dla produktu dziale tematycznym

Widzisz tu gdzieś monitory?? <_< Nie ten dział, ludzie nauczcie sie korzystać z forum :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zdecydowanie 17" Samsung SyncMaster 173P Plus, jakis miesiac temu kupila go moja dziewczyna i powiem, ze ten monitor RZUCA NA KOLANA, jak masz kupic lcd to ten, polecam.

Tylko, że Samsung 173P+ kosztuje ok. 1400 zł, a on ma ok. 1000 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi