Kemot Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Cześć. Coś mi się porypało w systemie [XP], i teraz nie mam miniatur zdjęć. Wybrać oczywiście mogę albo jako 'Przezrocze' albo 'Miniatury', ale widzę tylko wieksze rysunki ikon. No nie wiem gdzie tkwi problem. Może ktoś z Was się z tym spotkał? Zalezy mi na tej opcji, czasami coś chcę dołączyć, wysłać itp i taki podgląd jest świetną sprawą, a tu masz - kicha :( . Pomóżcie dobrzy Ludzie. Tak to u mnie wygląda ----> --- EDIT --- Właśnie zauważyłem, że nie działa u mnie domyślna przeglądarka Windowsa (podgląd obrazów i faksów w systemie Windows). Kie licho?! Edytowane 24 Lutego 2006 przez Kemot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Patrzac po ikonach, to ACDSee Ci sie wlaczylo jako domyslny program do otwierania obrazkow. Sprobuj usunac w nim powiazanie z wybranymi typami plikow i zobacz, czy pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemot Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Z ACDSee domyślnie korzystam jako przeglądarki. Kłopot w tym, że gdy zmienię powiązanie na 'podgląd obrazków i faksów...' podgląd ten nie działa, a tym samym nie mam wyświetlanych miniaturek. Teraz na screenie widać że przełączone jest własnie na podgląd a widzę nie podgląd tylko ikonki. No kurka, gdzie tkwi problem? :mur: Edytowane 24 Lutego 2006 przez Kemot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kemot Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Temat juz nieaktualny. Usługa była poprostu wyrejestrowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...