fisher_nh Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 No właśnie tak jak w temacie od jakiegoś czasu planowałem kupno c330 (moja pierwsza cyfrówka ) nie potrzebuje robic zdjec jak się dupczą owady czy inne tego typu . Z tego co wyczytałem na tym forum to wiele osób polecało właśnie ten model ze wzgledu na cenę jak i jego przeznaczenie. I rzeczywiście wszystko by było fajnie gdyby nie to ,że dzisiaj zagladm na allegro patrze ,a aparat który tydzien temu kosztował w granicach 450 zl kosztuje teraz 560 zl !! I tu moje pytanie dlaczego ?? Jaką proponujecie alternatywe do 450 zl o podobnych możliwościach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 zapewne Pentagram / HP / Medion / Trust . Pogadaj z soultaker'em to jest nasz mistrz od aparatów :) A na poważnie to poszukaj jakiegoś Canona A70 czy A80 na allegro (sorki jeśli ceny mi się pomyliły) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 poczekaj napewno bede jeszcze te aparaty na allegro sam go mam i powiem tak, do zastosowan domowych moze byc ale zeby sie cos pobawic to odradzam osobiscie nie wiem czy nie bede zmienial na jakiegos canona bo zainteresowaly mnie ustawienia manualne ;] tylko chcac zmieniac na np a85 to musze dodatkowo karte pamieci zmienic a to mi sie juz nie usmiecha:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 zapewne Pentagram / HP / Medion / Trust . Pogadaj z soultaker'em to jest nasz mistrz od aparatów :) A na poważnie to poszukaj jakiegoś Canona A70 czy A80 na allegro (sorki jeśli ceny mi się pomyliły) :P hehehe juz gdzie nie gdzie czytałem jego wypowiedzi i dziękuje za jego rady :) Z tego co tutaj sobie przeglądam na forum to największą więdzą dysponujesz Ty i Skrytobojca (przynajmnije tak mi sie wydaje) i właśnie Wasza zdania będą najbardziej brane pod uwagę ( nie liże nikomu d.... :wink: ) Dzięki SABUR za cenną uwagę poczekam do 10 III . (wypłata :rolleyes: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Jest jeszcze paru innych uzytkownikow, ktorzy tez sporo wiedza :) Moze tylko rzadziej sie udzielaja, bo nie maja czasu. Wlasnie patrzalem na ceny i rozne sa 590zl z jakimis dodatkami, dwa dni temu jakis za 450zl poszedl. Poszperaj dokladnie i trafisz na jakas okazje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 hehehe juz gdzie nie gdzie czytałem jego wypowiedzi i dziękuje za jego rady :) Z tego co tutaj sobie przeglądam na forum to największą więdzą dysponujesz Ty i Skrytobojca (przynajmnije tak mi sie wydaje) i właśnie Wasza zdania będą najbardziej brane pod uwagę ( nie liże nikomu d.... :wink: ) Dzięki SABUR za cenną uwagę poczekam do 10 III . (wypłata :rolleyes: ) Skryty ma rację - jest wielu userów z wiedzą tylko może tak się wydawać bo ja i Skrytobojca przeważnie siedzimy tylko tutaj i zajmujemy się tylko tym poddziałem (czasem Ośla) :) . Jakby się częsciej udzielali to przychodzili by nowsi userzy i ten dział by dużo zyskał ;] . Jest taka opcja : http://www.allegro.pl/item88072233_canon_a..._najtaniej.html ewentualnie jak uskrobiesz troszkę więcej kasy : http://www.allegro.pl/item87210194_canon_a...pl_okazja_.html co prawda powystawowe ale sądzę, że są ok jak za tą cenę ... Jedyny Kodak jakiego znalazłem to c330 za 515zł http://www.allegro.pl/item87097844_super_o...ak_express.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisher_nh Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Dzięki za rady pozdrawiam . temat mozna usunac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...