Skocz do zawartości
fisher_nh

Co Sie Podziało Z Kodakami C330 ,c340 ?

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie tak jak w temacie od jakiegoś czasu planowałem kupno c330 (moja pierwsza cyfrówka ) nie potrzebuje robic zdjec jak się dupczą owady czy inne tego typu . Z tego co wyczytałem na tym forum to wiele osób polecało właśnie ten model ze wzgledu na cenę jak i jego przeznaczenie.

I rzeczywiście wszystko by było fajnie gdyby nie to ,że dzisiaj zagladm na allegro patrze ,a aparat który tydzien temu kosztował w granicach 450 zl kosztuje teraz 560 zl !!

I tu moje pytanie dlaczego ??

Jaką proponujecie alternatywe do 450 zl o podobnych możliwościach ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poczekaj napewno bede jeszcze te aparaty na allegro

sam go mam i powiem tak, do zastosowan domowych moze byc ale zeby sie cos pobawic to odradzam

osobiscie nie wiem czy nie bede zmienial na jakiegos canona bo zainteresowaly mnie ustawienia manualne ;] tylko chcac zmieniac na np a85 to musze dodatkowo karte pamieci zmienic a to mi sie juz nie usmiecha:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapewne Pentagram / HP / Medion / Trust . Pogadaj z soultaker'em to jest nasz mistrz od aparatów :)

A na poważnie to poszukaj jakiegoś Canona A70 czy A80 na allegro (sorki jeśli ceny mi się pomyliły) :P

hehehe juz gdzie nie gdzie czytałem jego wypowiedzi i dziękuje za jego rady :)

Z tego co tutaj sobie przeglądam na forum to największą więdzą dysponujesz Ty i Skrytobojca (przynajmnije tak mi sie wydaje) i właśnie Wasza zdania będą najbardziej brane pod uwagę ( nie liże nikomu d.... :wink: )

Dzięki SABUR za cenną uwagę poczekam do 10 III . (wypłata :rolleyes: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze paru innych uzytkownikow, ktorzy tez sporo wiedza :)

Moze tylko rzadziej sie udzielaja, bo nie maja czasu.

Wlasnie patrzalem na ceny i rozne sa 590zl z jakimis dodatkami, dwa dni temu jakis za 450zl poszedl. Poszperaj dokladnie i trafisz na jakas okazje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe juz gdzie nie gdzie czytałem jego wypowiedzi i dziękuje za jego rady :)

Z tego co tutaj sobie przeglądam na forum to największą więdzą dysponujesz Ty i Skrytobojca (przynajmnije tak mi sie wydaje) i właśnie Wasza zdania będą najbardziej brane pod uwagę ( nie liże nikomu d.... :wink: )

Dzięki SABUR za cenną uwagę poczekam do 10 III . (wypłata :rolleyes: )

Skryty ma rację - jest wielu userów z wiedzą tylko może tak się wydawać bo ja i Skrytobojca przeważnie siedzimy tylko tutaj i zajmujemy się tylko tym poddziałem (czasem Ośla) :) . Jakby się częsciej udzielali to przychodzili by nowsi userzy i ten dział by dużo zyskał ;] .

Jest taka opcja :

http://www.allegro.pl/item88072233_canon_a..._najtaniej.html

ewentualnie jak uskrobiesz troszkę więcej kasy :

http://www.allegro.pl/item87210194_canon_a...pl_okazja_.html

co prawda powystawowe ale sądzę, że są ok jak za tą cenę ...

Jedyny Kodak jakiego znalazłem to c330 za 515zł

http://www.allegro.pl/item87097844_super_o...ak_express.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi