Adam L Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Witam Mam następujący problem z kartą graficzną Gf 4 Ti4200 Msi . Przy podkręceniu procka powyrzej 140Mhz. Wydajność karty graf. spada o jakieś 20%. Przy magistral 139 Mhz wszystko jest w porządku . Wykluczam tutaj kości pamięci ;chodzą stabilnie na 350 Mhz. Procesor jest stabilny nawet przy 144 Mhz. Wyżej nie spawdzałem. Może wiecie w czym problem? I jak temu zaradzić? Pozd, Adam L. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eses. Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Mój 4Ti Gainwarda padł dwa razy od zwiekszonego fsb. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Pewnie jest zmiana dzilnika przy 140 i agp tez ma inna wartosc i stad spadek. Sprawdz to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...