heryf Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 witam, mam dylemat jaka plyte kupic, GIGABYTE GA7N400SL czy Gigabyte GA-7N400E-L wezme jedna z tych to jest pewne, tylko jaka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wszystko zależy od kasy i czy będziesz podkręcał, ogólnie nie przepadam za gigabytem (w sensie płyty główne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 wybierz cos z oferty abita, dfi lub asusa... mialem przejscia z cewkami w gb i powiem szczerze ze nic przyjemnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) mysle ze na plyte bede mial kolo 200 zł, nie chce kupowac plyty ktora rzuci na kolana, plyta ma byc dobra i zarazem lepsza od tej ktorej uzywam, czyli ecs k7s5a, zaniedlugo bede zmienial calego kompa, przesiade sie na s754 jak Bog da to na s939 takze nie ma sensu pakowac kasy w socket A, chce cos stabilnego w miare wydajnego, mam sprzet: AthlonXP 1700+, 512/400, GeForca2 Ti 64mb Moze bede mial kase na abita NF7 tylko jaka wersje wybrac jesli rozne istnieja ? Edytowane 25 Lutego 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Abit NF7 był by najlepszy. Jak nie masz tyle kasy to jakiegoś Epox'a, DFI i te płyty będą lepsze od tej co ty posiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no to wezme Abita ale czy moj stary zasilacz 300W da sobie z tym rade ? oczywiste jest ze nie bede narazie bawil sie w oc, do czasu zmiany zasilacza, jeszcze jak mozecie to podajcie jakies nazwy plyt epoxa albo dfi moze wybiore cos z tej "trojcy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Abit NF-7, Epox 8rda, DFI LP Ultra-B albo Infinity na socket A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 wezme tego abita moze byc ? http://www.hitech.net.pl/product_info.php?...626499ec19e61bd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie wiem czy SL nie była okrojona z czegoś, poszukaj jeszcze zwykłej NF-7 albo NF-7-S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 teraz mam problem gdzie mam taka plyte dostac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) teraz mam problem gdzie mam taka plyte dostac ? Widzę licytacje tej płytki na Allegro: tutaj i tutaj Pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Gigabyte 7N400S-L (nForce2 Ultra 400) wzialem taka mam nadzieje ze sie sprawdzi :blink: a wiec plyte glowna mam, chcial bym jeszcze cos kupic mysle nad twardym dyskiem jakims 120Gb (SATA), aktualnie mam 2 dyski 15 i 20 gb, albo zmienic procesor na semprona 2800+ (333mhz oem), w kompie mam athlona XP 1700+, prosze doradzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...