klamotdm Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Hej mam pytanko czy próbował ktoś umieścić chłodzenie z cpu na karcie graficznej ? przerobiłem chłodzenie BOX-owe z Athlona 2000+ i umieściłem na 5700v i problem był taki że pojawiły się błędy w grafice już w samym biosie przy włączeniu kompa no i nie wiem dlaczego może wie ktoś co takiego trzeba zrobić aby to poszło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Widac zle zamocowales skoro i tak sie przegrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 moze coś uszkodziłeś przy zakładaniu (rdzeń). Najlepiej zamontuj je jeszcze raz i przesmaruj rdzeń pastą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Albo spróbuj może bardziej docisnąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamotdm Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 więc dociśnięty był idealnie pasty też było dosyć zastanawiałem się tylko czy czasem chłodzenie od procka nie ma wolniejszej prędkości niź chłodzenie grafy na grafie jest mniejszy wentylator i radiator i może szybciej odprowadza ciepło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ehhhh.... Mam nadzieje, ze zle zrozumialem to co napisales bo rzecza raczej oczywista jest ze wiekszy radiator = wieksza powierzchnia oddawania ciepla = lepiej, oraz wiekszy wentylator = wiekszy obieg powietrza = lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...