Gość Majkel Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Chcialbym kupic Procka, Plyte glowna, Ramy, Karte graf, Zasilacz, Coolera i dysk twardy 60GB bo mam juz jedna 80 :) NAJLEPIEJ w prolinie bo mam blisko do nich :) Edytowane 24 Lutego 2006 przez aaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 poszukaj troche pełnoo jest temató do zestawów za 2.5 a co do dysku to 60gb cgyba juz nigdzie nie dostaniesz bo ich nie produjuja semp3000+ asrock 939 freezer 2x512 6600ge forton 350W zasiłka jak kasy zostało to dołozyc na x800gto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 zestaw ten jest bardzo dobry dorzuc jeszcze do niego seagate 9 80gb no i tego x800gto i super sprzet masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Bierz Sempron64 3000 s.939, Asrock K8 939Dual-Sata II lub Epox EP-9NPA+Ultra, GF6800GS, Patriot KH 1024MB, Samsung SP 120GB, HuntKey HK-350AP, AC Freezer 64 Pro chyba sie zmieściłem. Można wziąć Opterona 144 s.939, 2GB ramu jak kasy starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Za ok. 2500 zł proponuję: Sempron 3000+ s.939 - 349 zł AC Freezer64 Pro - 64 zł Epox 9NPA+ Ultra - 350 zł PDP Patriot KH 2x512MB - 349 zł MSI 6800GS 256MB/256bit - 760 zł Samsung 160GB SATAII&NCQ - 277 zł BenQ DW 1650 black - 145 zł Tracer 888 black - 139 zł Delta 350W - 79 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @lukmek widze że do perfekcji opanowałes "ten" zestaw ale co tu duzo mówic to teraz jest najlepszy zestaw w tej cenie. Jedyna rzecz z jak sie niezgadzam to dysk ale reszta to całkowicie popieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 nagrywarke mam :) a dysk to tylko z 80 gb. Ja to zawsze myslalem ze semprony nie sa dobrymi prockami a tu mi wszyscy go polecaja ^^ tak samo jak slyszalem ze karty graf od msi sa beznadziejne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) @lukmek widze że do perfekcji opanowałes "ten" zestaw ale co tu duzo mówic to teraz jest najlepszy zestaw w tej cenie. Jedyna rzecz z jak sie niezgadzam to dysk ale reszta to całkowicie popieram. A no jakoś tak wyszło ;) Powiem Ci szczerze, że znudziło mnie się już porównywanie Samsunga (zapewne) z Seagate Barracuda. Powiem tylko tyle: jeśli miałeś tak jak ja np. BarracudeIV, to jak byś dostał BarracudeVII, to byś całkowicie zmienił opinię (na minus) o dyskach tej firmy Edytowane 24 Lutego 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) aha :) a ten komp do gier sie nadaje dobrze rozumiem :D? Bo chce kupic wlasnie nowego bo ten moj aktualny to sie sypie :) a raczej sypnelo sie cos na karcie graficznej chyba (po pewnym czasie robi sie czarny ekran a w grach znikaja tekstury, komp staje, czarny ekran) karta graficzna poprostu idzie sie oparzyc, wentyl nie umie wejsc w staly rytm i slabo sie kreci dlatego szykuje sie na nowke bo w kazdej chwli moge miec rozlany plastik zamiast karty graf ^^ Najwygodniej bylo by dla mnie kupic tego sempronka w prolinie ale nie wiem co o oni wymyslili z tymi plytami glownymi do niego, ze nie idzie kupic bez plyty Edytowane 24 Lutego 2006 przez aaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 starczy przeczyscic i naoliwic wentyl a komp co podał lukmek do gier stworzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 nie wystarczy ^^ moj procek w wakacje mial 90C :D (a wiatrak sie krecil) wszystko pewnie mam pouszkadzane bo jak gram to sie tekstury psuja -> zwis -> czarny ekran -> moj res -> uszkodzone cos na dysku i tak w kolko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A no jakoś tak wyszło ;) Powiem Ci szczerze, że znudziło mnie się już porównywanie Samsunga (zapewne) z Seagate Barracuda. Powiem tylko tyle: jeśli miałeś tak jak ja np. BarracudeIV, to jak byś dostał BarracudeVII, to byś całkowicie zmienił opinię (na minus) o dyskach tej firmy Nie miałem wczesniej dysków seagate ten jest moim pierwszym i jestem z niego bardzo zadowolony szczególnie jak go przyrównuje do mojego maxtroa 80gb. Kolega miał wd 160 i zmienił własnie na tego samsunga i ja bym sie nie zamieniłna niego wydajnosc jest gorsza (dla mnie priorytet) moze w seeku troche cichszy ale przy zamknietej obudowie seagate tez nie słychac a temp. <33C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 nie za slaby ten zasilacz jak na takiego kompa?? to jest tylko 350 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 wystarczy to jest firmowy zasilacz i to jest prawdziwe 350w a nie jak u innych za 100zł kupujesz 450 czy nawet 500W od takich zasiłek trzymaj sie daleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 nawet jak bede chcial podkrecic procka/grafe? zda egzamin? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 zda nie kupuj pustych W a jak sie juz tak boisz to kup sobie na allegro forton 400W jakies `100zł on spokojnie sobuie z tym poradzi chociaz 250 tez to besz problemu uciagnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Mam dysk seagate baracude kupowany 2 lata temu, ruszy mi na tym nowym kompie? chce sobie dukupic jeszcze jeden 80GB, jaki i gdzie kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Pewnie ze ruszy. A dysk mozesz kupic sobie taki jak ja mam w sigu tylko 80GB, a gdzie???? najlepiej tam gdzie reszte kompa. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 dam rade z montowaniem wszystkiego i konfiguracja w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Heh.Na to pytanie to raczej nie mozemy odpowiedziec :P Skladanie kompa jest bardzo proste, jakby co do wszystkich podzespolow masz prosta instrukcje montarzu.Nierozumiem o co chodzi ci z biosem. Przeciez masz defaultowe ustawienia na starcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 bo wiem ze kiedys w tym kompie w boisie musialem cos ustawiac bo cos procek zle chodzil, jakies taktowanie ustawiac, zasilanie i inne [ciach!]ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 I mam jeszcze 1 problem :( Na komputroniku zabraklo im tych plyt: Epox 9NPA+ Ultra a na bitcomputer zabraklo Sempronow 3000+ s.939 Znacie jakies fajne sklepy komputerowe gdzie moglbym to kupic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 I mam jeszcze 1 problem :( Na komputroniku zabraklo im tych plyt: Epox 9NPA+ Ultra a na bitcomputer zabraklo Sempronow 3000+ s.939 Znacie jakies fajne sklepy komputerowe gdzie moglbym to kupic? Asus A8N-E jest również dobrą płytą w podobnej cenie co ten Epox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Majkel Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) mi glownie chodzi o procka bo ponoc wycofali z polski Semprony 64 3000+ 939 :angry: Help! :( Edytowane 11 Marca 2006 przez aaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...