Skocz do zawartości
Gość Mac4

[775] Płytka Do Oc

Rekomendowane odpowiedzi

Jakaś w umiarkowanej cenie...

Najlepiej na NF4 IE :)

Wymagane: pcie, ddr2, snd i lan [;

Z tego co wiem, to na nF4IE słabo nadaje się do O/C.

Jak chcesz w miarę tanią płytę, to kup Asusa P5LD2. Jest na i945P. P630 ojca podgoniłem na niej do 4GHz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem czy słabo... widziałem wyniki i nie jest tak źle. :)

Ten ASUS nawet w miarę, ale... marzą mi się dwa GTX'y w SLI dlatego myślę o NF4 ;DDD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem czy słabo... widziałem wyniki i nie jest tak źle. :)

Ten ASUS nawet w miarę, ale... marzą mi się dwa GTX'y w SLI dlatego myślę o NF4 ;DDD

Jak byś miał taką konfiguracje, to wtedy proc by Cię ograniczał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam ci plyte Asus P5ND2-SLI nVidia nForce4 SLI mysle ze bedzie ona dobra i spelnia ona wymagania cenowe :D (w komputroniku kosztuje 402 zl to mysle ze w innych sklepach bedzie tansza) o co to O/C to nie wiem jak z nia bedzie.Daj znac jak sobie kupisz ta plyte bo ja tez mam zamiar ja kupic z prockiem intela p4 630 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam ci plyte Asus P5ND2-SLI nVidia nForce4 SLI mysle ze bedzie ona dobra i spelnia ona wymagania cenowe :D (w komputroniku kosztuje 402 zl to mysle ze w innych sklepach bedzie tansza) o co to O/C to nie wiem jak z nia bedzie.Daj znac jak sobie kupisz ta plyte bo ja tez mam zamiar ja kupic z prockiem intela p4 630 :)

Polecasz a sam masz zamiar kupić? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi