Brachson Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam! Zainstalowałem TRIAL ver. Dreamweaver 8, instalacja przebiegła poprawnie i jak próbuje uruchomic program pojawia mi się klepsydra ale zaraz znika i nic się nie dzieje. Ctr+alt+Del i w procesach: Dreamweaver.exe Jak klikam jeszcze kilka razy na skrót to program dalej sie nie odpala a procesów mam tyle ile razy odpaliłem.. Czemu może mi się program nie uruchamiać? Windows XP SP 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Może poczekaj moment... ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brachson Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Może poczekaj moment... ? :) biorąc pod uwagę że instaluje aplikację do tworzenia stron internetowych to mogłeś się domyślić że aż TAKi głupi nie jestem :) chyba już wiem co było nie tak, zamiast zciągnąc ze strony adobe to zassałem ze strony dobreprogramy.pl i z tą wersją coś jest nie tak....ta z adobe działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...